Водещи

Васил Върбанов

Васил Върбанов

ТАНГРА ТОП 40 е класация, която правите вие. Гласувайте за парчетата, които ви харесват.Това е начинът, по който ти пряко се намесваш в правенето на програмата на любимото ти РОК РАДИО. Защото, колкото по-нагоре е класирана една песен, толкова по-често ще звучи тя през цялата седмица по Тангра Мега Рок!
 

Андрей Владов от Лондон

Андрей Владов от Лондон

МЕГАЧАС! Директно от Лондон! Култовото предаване на БиБиСи се завръща. С всичко за сцената на Острова - новите групи, новата култура. Британския ъндърграунд във всичките му форми. Андрей Владов е най-стойностният политически журналист-българин днес! От 12 години в BBC - Лондон. Но това е друга тема. Слушайте рок историите от извора.
 

КЕДЪРА и КОКО 100

КЕДЪРА и КОКО 100

ДЖИТБОЛ! Сега ТМР иска да ОПУЛИШ широко очи.!!! Идеята на това шоу не е просто ДА ИМ ЕБА МАЙКАТА... Ще влезем в схемата : "Очаквай Неочакваното!" Самата дума "Джитбол" (поясняваме, в случай че си калъф) е метафора, на супер махленски рокенрол спорт. Но в същото време, тук осъществяваме завръщането на една легенда.
 

Мони Панчев (oldies)

Мони Панчев (oldies)

Rockenroll! Това е 20-ти век! 2 часа с историята на любимата ни музика. Казано най-просто!!!!!! Корените... развитието... разклонението... духа на епохата.... Нещо много повече от "Рок в минало време" и "Махалото" взети заедно. Мони Панчев в стихията си...
 

Александър Бояджиев

Александър Бояджиев

Panic Attack! Това е 2 часова Хардкор-Пънк-Ска еуфория. Сашо е основна фигура в българското хардкор/пънк движение и вокалист на Last Hope. Лидер на промоутърската фирма Re-Act, която стои зад концертите в България на Agnostic Front, Murphy’s Law, Madball, Sick Of It All и др. Не пуши - не яде месо! Тича в парка, като луд, всеки ден по 3 пъти! В шоуто говори умишлено по-бавно, за да го разберете...
 

Васко Райков

Васко Райков

Насо Русков

Насо Русков

Ия Бойчева и Ал Обретенов

Ия Бойчева и Ал Обретенов

Mr. Live

Mr. Live

Tangra Mega Live е двучасова програма с уникални концертни изпълнения на най-големите и най-силните в световния рок, излъчвана всяка събота от 22:00 ч. до полунощ с повторения в неделя от 14:00 до 16:00 ч. и в понеделник от 0:00 до 2:00 ч.
 

МА-ШИ-НА-ТА!

МА-ШИ-НА-ТА!

Когато Ударният Отряд на ТАНГРА МЕГА РОК мине временно под земята, за да крои планове за следващите си наказателни акции, на преден план пускаме МАШИНАТА. Тя изглежда фантастично! Изглежда лъскаво и много скъпо. Вдъхва доверие....Но ние не спим... винаги имаме едно наум. Ясно е, че машината дебне МОМЕНТА и ще ни прецака. Да видим....
 

Велислав Стоянов

Велислав Стоянов

'BRAZZ JAMBOREE' се излъчва всеки четвъртък и има множество повторения.

"Отдавна мечтая за предаване по радиото, което да представя забавната страна на джаза. Все пак говорим за музика, в основата на която е супер купонът." - предупреждава ВИЛИ.

 Той е добре познат, не само с участието си в УИКЕДА и ХИПОДИЛ, но и като създател на ИНФИНИТИ , на фестивала Brazzobrazzie и още множество БРАС проекти*. Свири и със SENTIMENTAL SWINGERS, V.S.O.P, DIRTY PURCHASE и пак с УИКЕДА.

Д-р Стифенщайн

Д-р Стифенщайн