OSTAVA - Svilen Noev (vocals & guitar)

18 February 2015
news page

СВИЛЕН НОЕВ - вокалистът на ОСТАВА е в студиото на радио ТАНГРА МЕГА РОК.

Говорим за новата песен 'Океан' и за видеото към нея, за бъдещия нов албум, за 20-те години история на групата и за музикалните различия в нея преди известно време, които днес изглеждат напълно преодолени.

Неминуемо стигаме и да въпроса - "наскоро се вдигна шум около сблъсъка между една българска дама, която се занимава с музика и друга, която е от страната на продуценти и различните организации за управление на парите от отчисления. Вие, ОСТАВА, къде стоите в този разговор?"

СВИЛЕН НОЕВ: "Позициите и на Саня и на Рут са ни толкова неприятни. Те като хора може да са много симпатични, общо взето не взимаме страна в този спор. Много от нещата, които казва Рут са много верни, обаче, тя се държи, според мен, много просташки на моменти и не е тя лицето, което трябва да обедини всички музиканти."

Това, което парви Васо Гюров от години, търси парвата на такива като мен, е много по-готино и той постига някакви резултати, а това да правиш някакви медийни трикове е много зле, Плюс това да плюеш един човек...."

Този момент в разговора настъпва на 14:30 - слушай тук

едно интервю на Васил Върбанов

 

Source: www.RadioTangra.com