EKZITUS - ANDRO STUBEL

16 October 2018
news page

ЕКЗИТУС се завръщат 16 години по-късно. В края на 20-и и началото на новия век, тази група беше фактор в българската музика.

При това успя да го направи с едва четири записани песни. Най-известната от тях - 'Сърцето ми от камък е' беше седмици наред на първо място в класацията на Рок радио ТАНГРА. Но и другите три станаха силно популярни - 'Да изтрием всяка болка и тъга' (1997), 'Нереален живот' (1999) и 'Тя иска само да я оставят на мира' (2001). 

През 2002, бандата се разпиля, като лидерът и автор на музиката и текстовете - АНДРО СТУБEЛ (китара) продължи самостоятелно, за да направи два солови албума, след това основа нова група - МИСКИНИТЕ и успоредно с това започна да работи като журналист. 

През 2016, СТУБЕЛ възражда името ЕКЗИТУС заедно с певеца и басист ПЛАМЕН КИРКОВ, а днес те вече имат и нов запис - песента 'ЛЮБОВ'

Записана е в студио 'Балканджи' с КИРИЛ ЯНЕВ - (чуйте в текст-видеото долу).

АНДРО СТУБЕЛ е в студиото на радио ТАНГРА МЕГА РОК, за да я пуснем на нашите слушатели и да поговорим за новото начало, спомените, амбициите, настоящия личен състав и всичко останало.

едно интервю на Васил Върбанов

СЛУШАЙТЕ ТУК

 

Source: RadioTangra.com

Tangra Top 40

 • 1top40 #1Простете, аз съм прост
  АБСОЛЮТНО НАЧИНАЕЩИ
 • 2Някой ден
  НИКИ КАЧАРОВ
 • 3Now Comes The Rain
  FATES WARNING
 • 4Angel of Death
  SLAYER
 • 5Shot In The Dark
  AC/DC

Gig guide

31
Oct
HATE CITY 2020 Клуб *MIXTAPE 5*, София
1
Nov
MACHINE HEAD - CANCELLED Зала 'Универсиада', София
23
Nov
SONATA ARCTICA Клуб 'Music Jam', София
27
Nov
TIAMAT Клуб *MIXTAPE 5*, София
24
Jan
RICHARD MARX Зала 1, НДК София