Dr STIFFENSTEIN's NECRONOMICON SHOW is now available on PODCAST

31 March 2015
news page

В края на миналата седмица, 'НЕКРОНОМИКОН' започна да се излъчва по ново време - в 20:00 и този архивен епезид вече е достъпен за слушате и в PODCAST

Новината, че Д-р СТИФЕНЩАЙН се оттегля временно от 'ефира' на радио ТАНГРА МЕГА РОК предизвика вълна от въпроси и жалейки.

Ангажиментите на СТИФФ към благотворителната организация, с която работи и честите му отсъствия от България, се оказват препятствие пред регулярното производство на 'НЕКРОНОМИКОН'.

Но, демонстрираната печал стана причина да се роди добрата идея, безценната програма да продължи своя живот в още по-ъндърграунд план.

'НЕКРОНОМИКОН'
има добре съхраняван архив, трупан в продължение на близо 9 години, така всички издания за градски легенди, смърт и рокендрол ще продължат да вълнуват слушателите ни всяка седмица (от СЪКРОВИЩНИЦАТА на ТАНГРА МЕГА РОК). 

Темите и героите на предаването са вечни и извън рамките на днешния ден, така че - ето новите часове по радиото:

петък от 20:00 БГ време
неделя от 8:00 БГ време


'НЕКРОНОМИКОН' намери място и в нашата PODCAST секция - така ще бъдете независими в своя избор, кога точно да се хипнотизирате с неговите послания.

В същото време, СТИФФ продължава да бъде част от шайката на радио ТАНГРА МЕГА РОК и ще продължава да пише ревюта за албуми и концертни репортажи.

Source: www.RadioTangra.com