RUMIANA STOIKOVA quits TANGRA MEGA ROCK - she's getting married

01 April 2015
news page

РУМЯНА СТОЙКОВА се оттегля от радио ТАНГРА МЕГА РОК след едва две издания на своето предаване. Причината е в желанието на водещата да отдели повече време на новата си любов.

РУМЯНА е отоговорила с 'ДА!' на предложението за брак, направено й от популярния ТВ журналист и спортен коментатор АЛЕКСИ СОКАЧЕВ. Двамата се запознаха в началото на март на коктейл-представяне на нова марка хранителни добавки, която стъпва на българския пазар този месец, и оттогава са почти денонощно заедно. Двамата ще минат под венчилото на 24 май, след което заминават на сватбено пътешествие в Дубай - за кратко, заради множеството професионални ангажименти на жениха.

"Това е много светъл български празник и с Алекси умишлено избрахме точно този ден, защото ще остане завинаги в нашата лична история." - споделя развълнувано бъдещата г-жа СОКАЧЕВА и разкрива, че вече е избрала роклята за големия празник, която ще вдине много шум в обществото със своята предизвикателност.

"Съжалявам,че ще трябва да се разделим с колегите в Тангра Мега Рок, както и, че напускам радиото, което обикнах. Но, любовта не пита и в крайна сметка се радвам, че срещнах емоцията на моя живот. Пожелавам много успех на радиото и на всички предавания." - завършва чаровната млада жена.  

Съвсем скоро, радио ТАНГРА МЕГА РОК ще обяви нов конкурс са водеща на 'БИХАРМОНИЧЕН МИНОР?' - шоуто за велосипеди и свободен живот.

РУМЯНА надделя при общо 143 кандидатури + 1 от мъж в конкурса 'Радио ТАНГРА МЕГА РОК търси жена'

Source: www.RadioTangra.com