SMALLMAN to present new music with IVAN from БALKANSKI at a show in Sofia

29 September 2016
news page

 SMALLMAN ще направят специален концерт на 17 ноември в София. 


На него те ще представят новата си музика, върху която работят с диджея и продуцент ИВАН ШОПОВ - познат от проектите му БALKANSKI с ТЕОДОСИЙ СПАСОВ и ИВО ХРИСТОВCOOHTHE THIRD MAN.
 
В края на лятото, SMALLMAN и ХРИСТОВ са се качили заедно в село Манастир, където се роди третият албум на smallman - 'Envision', за да напишат заедно едно парче.
 
Колаборацията между тях обаче се оказала. толкова естествена и хомогенна, че вместо една песен,сега има материал за цяло ново EP. 

След прецизно пресяване на песните, през октомври те ще влязат заедно в Kore Studio в Лондон с продуцента Джордж Апсиън. И на 17 ноември ще представят съвместната си работа с много специален и различен концерт в Club Terminal 1.

SMALLMAN ще излязат на сцената заедно с ИВАН ШОПОВ и ще свирят за пръв път пред публика новите си песни. Специален гост на шоуто ще бъде и вокалната формация AVIGEYA
 
SMALLMAN отварят поредната нова страница по пътя си. След участие на румънския Rockstadt Extreme Fest през август, в началото на октомври ще свирят на 18-ото издание на холандския фестивал Prog Power, а на 11 октомври са специален гост на концерта на американската дуум сензация SUBROSA в Лондон. 

След това идва и специалният им в София на 17 ноември.
 
Билетите вече се предлагат в мрежата на Eventim.bg с цени от 15 лв в предварителна продажба и 18 лв. на самата дата и на място.
 
 
Source: rawknroll.net