MANOWAR live at Arena Armeets - full details

12 June 2019
news page

English version coming soon

Концертът на MANOWAR в Арена Армеец е след броени дни, на 16 юни, и феновете на бандата със сигурност вече преговарят любимите си парчета, които очакват да чуят по време на грандиозното шоу с впечатляващи пиро ефекти. На гърба на сцената ще има огромен LED екран, а бандата пристига със собствено озвучаване и осветление и екип от 60 човека. 

Турнето The Final Battle World Tour 2019, спонсорирано от WALLTOPIA,  базираният у нас водещ производител в света на изкуствени стени за катерене, върви с пълна сила, но преди две седмици ДЖОУИ ДЕМАЙО успя да отскочи до България и за пореден път засвидетелства пред водещи български медии топлото си отношение към нашата страна и многобройните фенове на бандата.  

Както бе обявено, Golden Circle билетите се разпродадоха три месеца преди концерта, а вече са изчерпани и билетите на терен. Ревностните последователи на бандата все още могат да си закупят билети за седящи места в мрежата на www.eventim.bg.  
 
За най-големите фенове на групата има и ULTIMATE FAN EXPERIENCE UPGRADES! 
 
ULTIMATE FAN EXPERIENCE UPGRADES са допълнителни бонуси към основния билет; това означава, че притежателите на ULTIMATE FAN EXPERIENCE UPGRADE трябва да имат закупен отделно билет за концерта.  
 
ULTIMATE FAN EXPERIENCE Upgrade са достъпни ексклузивно на The Kingdom of Steel (Europe) и за да си го поръчате, кликнете тук: http://www.thekingdomofsteel.eu/ufe-upgrade-sofia-bg-june-16-2019/ .
 
'Арена Армеец' може да бъде достигната както с множеството автобусни линии, които се движат по бул. “Цариградско Шосе”, така и с тролеи с номера 4 и 11, които спират на бул. “Асен Йорданов” до залата.

За онези, които ще се отправят към 'Арена Армеец' в неделя, 16 юни, с автомобили, освен парко-местата, с които разполага самата зала, организаторите са осигурили възможност да се паркира и на самия булевард бул.”Асен Йорданов по време на концерта.

Основните входове за публика са B0 за терен и фен зона и B1 – съответно за седящи зони A, B и C. 

В залата няма да се допуска внасянето на храни и напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства. 

Всички лица под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на MANOWAR.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входове В0 и B1 на 'Арена Армеец' преди началото на концерта.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно,- с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

За перфектното обезпечаване на шоуто на 16 юни е ангажиран екип от над 400 човека.

Началото на концерта на MANOWAR е в 20 часа, а за най-нетърпеливите фенове вратите на залата ще бъдат отворени в 18.30 часа.
 
Следвайте MANOWAR на manowar.com , Facebook, Twitter и Instagram за всички дати от турнето и новини около бандата.
Source: loudconcerts.com