The MY PLAYLIST new TV musical show's second episode kicks off tonight at 10

14 January 2020
news page

 Тази вечер, точно в 22:00 по БНТ1 започва вторият епизод на 'МОЯТ ПЛЕЙЛИСТ' - новото музикално шоу, чието лице е водещият на радио ТАНГРА МЕГА РОК - ВАСИЛ ВЪРБАНОВ.

Днес той ще ви закове за дивана пред телевизора с личната история и любимата музика на един особено упорит много популярен български музикант!


Първите стъпки на КОНСТАНТИН МАРКОВ откриваме още в митичната ПЪРВА българска РОК група – БЪНДАРАЦИТЕ...Молим се на ГОСПОД за вас – дано сте гледали филма 'ЛОРД БЪНДИ ОТ СОФИЯ'.

След това, през 1976, КОСЬО е основател, заедно с няколко приятели, на една от най-забележителните групи в нашата история – ТАНГРА.

Тя ще мине през различни периоди и трансформации, но ТОЙ винаги е в нея. Днес, 44 години по-късно, ТАНГРА е готова за нов живот и е ясно, че днес ще стане дума и за това по телевизията...
 

Рейтингът на старта е забележителен - първият епизод с главен герой ИВАН ЛЕЧЕВ е достигнал до 347 000 зрители!

Въпреки скептичното изражение на снимката, ВЪРБАНОВ коментира успеха на първия епизод с думите:

"Започнахме в последния момент след празниците - почти без никаква реклама. Резултатът ни, твърдят, е много силен. Естествено, благодаря за всички поздравления, които получих, но всичките ги заслужава най-вече ИВАН! За мен беше важно това, че ме подкрепи в това ново приключение!

Вижте кои са песните на ИВАН ЛЕЧЕВ и кадри от снимките на предаването в столичното студио Audioslot - в официалната страница на 'МОЯТ ПЛЕЙЛИСТ' 

Текстът продължава и под снимката: 


Кажи ни каква музика слушаш, за да разберем по-добре какъв си?”

Точно това правят те - популярни фигури, не само музиканти, но и всякакви артисти, успешни спортисти и дори политици  ще ни представят своите 10 най-любими песни. Така ще ги виждаме от една интересна, а за някои и неочаквана гледна точка.
 
ВАСИЛ ВЪРБАНОВ ще добавя ненатрапчиво и някои любопитни факти и истории зад парчетата, които зрителят вижда на екран.
 
Очаквайте следващото издание на 'МОЯТ ПЛЕЙЛИСТ' в 22:00, следващия вторник, 14 януари, по БНТ1.
Source: RadioTangra.com