The POWER of the UNKNOWN musical contest

14 February 2020
news page
Радио ТАНГРА МЕГА РОК и звукозаписна компания АУДИОСЛОТ започват операция по издирване на най-новите и интересни музиканти и автори в България. 
 
ТЕ със сигурност са около нас! Дори ние още не знаем ТЕХНИТЕ ИМЕНА, но сме СИГУРНИ в тяхното СЪЩЕСТВУВАНЕ. 

Убеден съм, че има десетки хора, които имат музикални идеи и някои от тях сигурно са страхотни!” – обяснява смисъла на операцията ВАСКО РАЙКОВ– вокалист на ODD CREW, продуцент и звукоинженер в АУДИОСЛОТ и водещ в радиото.

Това не е РОК конкурс за “най-добра млада група”,  нито битка за “най-жесток инструменталист” или “реалити за музикални таланти” - интересува ни ВАШАТА МУЗИКАЛНА ИДЕЯ!

ИЗПРАТЕТЕ ни своята песен – записана дори и по най-базисния начин с телефона ви – на office@radiotangra.com заедно с кратко ваше представяне - на вас или на групата ви (ако имате такава)!  
 

СМИСЪЛЪТ – ето нещата, които можете да спечелите:
 
- Супер професионален запис на парчето;
- Смесване и мастериране;
- Видеоклип на парчето (от звукозаписния процес);
- Асистиране в аранжимента (ако желаетe);
- Мега яки музиканти за записа (ако нямате група, а сте вълк единак);
- Ще научите, като видите отблизо и от първа ръка, как се случва целият процес! 

Всичко това ще бъде направено в АУДИОСЛОТ - най-новото звукозаписно студио в София – с продуценти ВАСКО РАЙКОВ (ODD CREW) и НИКОЛАЙ БЕРБЕРОВ (URBAN GREYLEEPRA DE LUXE).   

УЧАСТИЕТО ви не е ограничено от ваши МУЗИКАЛЕН СТИЛ или ВАШАТА ВЪЗРАСТ! И все пак, е ВАЖНО песните ви да не са били издавани никога! 
 

АКО СПЕЧЕЛИТЕ – ще имате една готова, напълно завършена песен и видео към нея, както и безценното знание, как да продължите следващия път. Ще работите в компанията на много доброжелателни към вас професионалисти и творци, които нямат търпение да споделят точно с вас своя опит!  

САМОТО УЧАСТИЕ ви дава възможност суровият вид на песента ви да бъде излъчван в предаването  ‘ПРИШЪЛЕЦЪТ 2112’ на ВАСКО РАЙКОВ – всяка седмица по ТАНГРА МЕГА РОК, както и да участвате в интервюта по радиото. 

ИЗПРАТЕТЕ ни своята песен – записана дори и по най-базисния начин с телефона ви – на office@radiotangra.com заедно с кратко ваше представяне - на вас или на групата ви (ако имате такава)!  

- Песните ще бъдат одобрявани от водещите на радио ТАНГРА МЕГА РОК и екипа на студио АУДИОСЛОТ
- Победителят ще бъде обявен на 21 май 2020!
 
Чакаме ви, успех!
 
Ето и официалната страница на 'СИЛАТА на НЕизвестниТЕ'.

 

Source: RadioTangra.com