Bulgarian band HUG OR HANDSHAKE releases debut album

17 May 2021
news page

 Новата българска група, която предпочита да пише името си изцяло с малки букви - hug or handshake - е готова със своя първи студиен албум.


Заглавието му, те вече изписват изцяло с големи букви - 'ONCE UPON A PINK SEDAN'.

Съдържа общо осем песни, а долу можете да гледате тетия видеосингъл от него - 'Natural Phenomena'

В групата действат двама - АНТОН ГЕОРГИЕВ и ПЕТЪР ТРИФОНОВ, които през последната година вече са издали други два видеоклипа - 'Molten Dreams' и 'Blaze of Sorry'

Текстът продължава и под видеото:

 

Успоредно с аллбума hug or handshake са създали заедно с handplayed productions интерактивен музикален мини-сериал. 

Ето как е представен той в официалното прессъобщение:

"Видеопроектът представя историята на двама приятели от детството, чийто пътища се разделят много отдавна. Един прекрасен ден, те случайно се срещат отново и решават да избягат от ежедневието си, за да се върнат на мястото (и времето) на своите спомени. Това е само началото, с което открехваме вратата към едно вълнуващо пътешествие в реалността и илюзиите. 

Действието се развива в ШЕСТ интерактивни музикални видеа, които разказват ЕДНА цялостна история през гледните точки на СЕДЕМ герои, написана от ПЕТИМА сценаристи,  режисирана от ЧЕТИРИМА режисьори и с невероятната възможност да бъде преживяна по ХИЛЯДИ начини. Зрителят ще може да проследи различните герои във всеки епизод и сам да избере посоката, в която да се развие историята, като я преживее безброй пъти, променяйки я, изследвайки нови гледни точки, истини и измерения.

Шестте интерактивни епизода ще излизат поетапно до края на годината и ще могат да бъдат гледани в сайта на групата

Музикален продуцент на албума е Симеон Лозанов – Monyx.

Source: RadioTangra.com