RICHARD MARX show in Bulgria moved to next Summer in Plovdiv

27 August 2021
news page

 РИЧАРД МАРКС отново отложи дългоочакваното си европейското турне от тази есен за следващата 2022 година, поради продължаващата криза с Ковид-19.

Срещата на българските фенове с хитове на харизматичния музикант, която трябваше да се състои на 28 септември в зала 1 на НДК, се премества за 28 август 2022 година в Античния театър в Пловдив.

Нашата дата е първа от предстоящата му обиколка на Стария континент. Организатор на акустичния концерт е Maskart, със съдействието на Loud Concerts.


Закупените билети за отложените досега няколко пъти концерти на РИЧАРД МАРКС - 28 март 2020 година, 24 януари и 28 септември 2021 година в зала 1 на НДК, ще важат за новата дата в Античния театър в Пловдив на 28 август 2022 година, без да е необходимо да бъдат презаверени.

Продажбата на билети за новата дата започва на 28 август в мрежата на Eventim и в Urbo. Ценовите категории не се променят и са от 40 до 110 лв, в зависимост от местоположението в Античния театър

Почитателите на РИЧАРД МАРКС, които не могат да посетят новата дата догодина и желаят да върнат билетите си, могат да направят това в двумесечен срок от датата на обявяване на концерта в Пловдив.
С
умите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени. 
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Невероятното акустично преживяване с РИЧАРД МАРКС в Античния театър в Пловдив на 28 август 2022 година е с начало 20 часа!
Source: loudconcerts.com