MOONSPELL, DARK TRANQUILLITY and ENSIFERUM to play in Sofia on 14 May

16 September 2021
news page

 MOONSPELLDARK TRANQUILLITY и ENSIFERUM ще бъдат основните имена във фестивала, който BGtsc планира да органзира в столичния клуб 'Joy Station' на 14 май догодина.

Предстои да бъдат обявени още две чуждестранни групи, а билетите в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg, и Bilet.bg в цялата страна. 

Името и 'Sofia Metal Fest' и на практика става дума за второ му издание, което трябва да се състои шест години след премиерата в зала Универсиада, където свириха KREATORPARADISE LOSTPOWERWOLFFINNTROLLWOLFHЕARTTIAMAT и много други.

 
Електронните билети за 'Sofia Metal Fest 2022' не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно на телефон.
 
Първите 100 билета са с промоционална цена 55 лв, а след това и до края на месец ноември 2021 година цената ще е 65 лв. След обявяването на последните участници ще бъдат съобщени и следващите ценови категории.
   
Децата до 7 години, включително, ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието. 
 
ВАЖНО:
 
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период! 
 
Събитието ще се състои според текущите изисквания и заповеди на Министъра на здравеопазването!
 
Source: bgtsc.eu