DEVIN TOWNSEND to be the special guest of DREAM THEATER in Sofia

28 October 2021
news page

English version coming soon

Невероятният ДЕВИН ТАУНСЪНД ще бъде специален гост на концерта на DREAM THEATER в Зала 1 на НДК на 30 май 2022.  

Лудият канадец е ангажиран да участва в цялото европейско турне на американската група и ще изнесе 75-минутно шоу със собствената си банда преди нея.

Ето и програмата за шоуто в НДК:

18:00 отваряне на вратите за феновете

19:00 - 20:15 - DEVIN TOWNSEND
20:15 - 20:45 - пренареждане на сцената
20:45 - 22:45 - DREAM THEATER

Концертът в София е по покана на радио ТАНГРА МЕГА РОК - билети ще откриете в системата на www.Eventim.bg, както и онлайн ТУК

Под изображението ще видите и важна информация за закупилите билета за самостоятелния концерт на ДЕВИН в София и възможностите им за новото шоу. 


ВНИМАНИЕ - закупените билети за концерта на Devin Townsend могат да бъдат върнати до 30.04.2022 година.

Процедура за връщане на билети, закупени от Ивентим:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Процедура за връщане на билети, закупени от ЕPAY GO и EASY PAY:

Изпратете мейл на sales@radiotangra.com, като приложите закупения за Devin Townsend билет и уточните дали желаете ВРЪЩАНЕ на билета или ЗАМЯНА за билет за концерта на Dream Theater. 

Ако желаете ВРЪЩАНЕ - изпратете ни и име на титуляр и банкова сметка, по която желаете да бъде възстановена сумата.

Ако желаете ЗАМЯНА - ще се свържем с Вас, за да уточним детайли.

 
Source: RadioTangra.com