The Sofia JAZZ SYNTHESIS Nights to kick off on 19 January

08 January 2022
news page

 Нашият ВИЛИ СТОЯНОВ ще продължи да бъде, не само талантлив радиоводещ, но и експлозивен концертен музикант и през 2022.

Превърналото се в традиция шоу  'JAZZ в СИНТЕЗИС' ще ни бъде представено от него тази година в изцяло нов и още по-вълнуващ формат.

 
Всяка СРЯДА - в намиращия се на 130 метра от радиото ни БАР „СИНТЕЗИС“ - ВИЛИ и неговите невероятни съучастници ще свирят на живо от цялото си сърце и душа.
 
Става дума музиканти от каймака на новата българска джаз сцена - МИЛЕН КУКОШАРОВ (пиано), МАРТИН ТАШЕВ (тромпет), ДИМИТЪР ЛЬОЛЕВ (саксофон), БОРИС ТАСЛЕВ (контрабас) и АТАНАС ПОПОВ (ударни). 

ВИЛИ предупреждава, че заедно с титулярната банда, на сцената ще се появяват и чудесни и изненадващи гости в тематичните вечери.
 
Новото е, че всеки месец ни очаква цикъл от концерти, в които ще се редуват Оld school jazzLatin jazzModern jazzBebop и авторски джаз.

ПЪРВАТА ФИЕСТА е на 19 януари (сряда), когато брас задругата дава старт на новата концертна със специално подбрана празнична програма, а в последната сряда от месеца (26 януари) ще се насладим на теченията в латин джаза, а също и на прекрасните чувствени вокали на МАРТИН ТАШЕВ.

Програмата на джазовата сряда, както и всичко свързано с брас инициативите можете да следите на www.brazz.bg.
Source: www.brazz.bg