The POWER of the UNKNOWN musical contest - 3d season is ON!

20 May 2022
news page

 Официално започва третото издание на “Силата на НЕизвестниТЕ”.

Конкурсът за авторска песен на радио ТАНГРА МЕГА РОК и студио AUDIOSLOT.

 
Това не е РОК конкурс за “най-добра млада група”,  нито битка за “най-жесток инструменталист” или “реалити за музикални таланти” - интересува ни ВАШАТА МУЗИКАЛНА ИДЕЯ!

ИЗПРАТЕТЕ ни своята песен – записана дори и по най-базисния начин с телефона ви – на office@radiotangra.com заедно с кратко ваше представяне - на вас или на групата ви (ако имате такава)!  
 
Очакваме ви до 25 август на office@radiotangra.com - записа, придружен от кратко описание на проекта/групата до 25 август 2022.

Победителят ще бъде обявен в предаването 'Пришълецът 2112' по радиото на 1 септември от 16:00 до 18:00 часа. 
 
Единственото условие е парчето да не е издавано в компилации, публикувано в социални мрежи и т.н. като официално аудио/видео!!!
 


 
СМИСЪЛЪТ – ето нещата, които можете да спечелите:
 
- Супер професионален запис на парчето;
- Смесване и мастериране;
- Видеоклип на парчето (от звукозаписния процес);
- Асистиране в аранжимента (ако желаетe);
- Мега яки музиканти за записа (ако нямате група, а сте вълк единак);
- Ще научите, като видите отблизо и от първа ръка, как се случва целият процес! 

Всичко това ще бъде направено в АУДИОСЛОТ - най-новото звукозаписно студио в София – с продуценти ВАСКО РАЙКОВ (ODD CREW) и НИКОЛАЙ БЕРБЕРОВ (URBAN GREYLEEPRA DE LUXE).   

УЧАСТИЕТО ви не е ограничено от вашия МУЗИКАЛЕН СТИЛ или ВАШАТА ВЪЗРАСТ! И все пак, е ВАЖНО песните ви да не са били издавани никога! 
 
ВАЖНО - Правата за използване и излъчване остават изцяло в ръцете на автора, а ние си запазваме правото да го излъчваме в ефира на ТАНГРА МЕГА РОК и социалните канали на радиото и АУДИОСЛОТ
 
Песента може да бъде изпратена в аудио или видео формат, дори записана/заснета с телефон.
 
 
Вижте победителите в първите две издания на “Силата на НеизвестниТЕ” - CALIBERTY и SCOTOPIA!
 
Журито, както досега, се състои от водещите на радио ТАНГРА МЕГА РОК и екипа на студио АУДИОСЛОТ
 
Очакваме ви на office@radiotangra.com
За “Силата на НеизвестниТЕ”
 
- Молим ви по възможност да не изпращате линкове с кратка трайност, тъй като поради огромният брой участници, не винаги успяваме да обработим писмата навреме. Съветваме ви да ни изпратите песента прикачена в писмото или като скрит линк от google drive, youtube, soundcloud, bandcamp или други. Високо качество на демото (wav, flac) не е необходимо. Напълно достатъчно е - 192 kbps.
- Запазваме правото си да излъчваме демо-версиите в ефира на Тангра Мега Рок, независимо от това дали са спечелили или не. 
- Възможно е да бъдете поканени за участие в радиото още преди края на конкурса, за да разкажете за себе си/бандата си/проекта.
 
ОЧАКВАМЕ ВИ с НЕТЪРПЕНИЕ!
Source: RadioTangra.com