ODD CREW - ВАСКО РАЙКОВ

05 Септември 2014
news page

ODD CREW започнаха записите на новия си албум. Групата затвори своето Urban House студио за външни посетители и работи денонощно по новите песни.

Това съобщи вокалистът на ODD CREW, ВАСКО РАЙКОВ по Тангра Мега Рок, минути преди началото на собственото си шоу по радиото.

"За момента има 14 парчета по план. Записването им, най-вероятно им ще ни отнеме повече време от обикновено, защото студиото отново ще отвори врати в началото на октомври и за другите проекти, които в момента са замразени, за да можем да запишем основите."

"Оттам нататък Бонзи започва да записва барабани, като идеята е по принцип да направим едно максимално добро демо на целия албум и евентуално да опитаме да работим с външен продуцент. Тоест, този път да не сме си всичко ние, а да почерпим малко опит от други хора, които се занимават с това нещо."

"Планът е да завършим две от парчетата като пълно демо. За момента само за тях има написани текстове. В началото на другата седмица ще запиша вокали за тях, да ги смесим максимално добре и да ги разпратим наляво-надясно. Набелязали сме разни хора, на които с нас ни се работи и естествено да видим, какви ще бъдат цифрите." 

Новият албум на ODD CREW ще бъде 4-ти в тяхната дискография (под това име) - предишният 'Beyond The Shell' излезе през 2012.

СЛУШАЙ ТУК  


 

Източник: www.radiotangra.com