СЕНЬОР МАРИНА - културното аташе на Испания

04 Септември 2015
news page

 ХАЙМЕ ЕРМИДА МАРИНА - културното аташе на Кралство Испания е в студиото на радио ТАНГРА МЕГА РОК. Той е от година у нас и не говори много добре български, но се опитва.

Сеньор МАРИНА разказва за влиянието на MACACO, които ще свирят за първи път у нас на 20 септември в Античния театър в Пловдив, последната вечер на музикалния форум Sounds of The Ages 2015. Според него, това е едно от трите най-големи музикални испански посещени в България за всички времена.

"Имам две отговора на въпроса, защо MACACO?. Първо официалния - това е един от най-важните испански певци и музиканти както и групата. Смесва традиционна испанска музика - фламенки и румба със световни ритми и става много фънки и танцувално.

А ето и личния ми отговор - MACACO е невероятен купон - от началото до края. Бил съм на два негови концерта в Испания, не спираш да танцуваш. Определено няма как да пропусна шоуто в Античния театър в Пловдив. Сестра ми идва специално от Испания да го гледа.

Дипломатът говори и за вино, бежанци, планини, велосипеди и впечатления от България.

едно интервю на Васил Върбанов и Никола Стойнов

СЛУШАЙ ТУК 

 

Ето и какво каза MACACO пред радио ТАНГРА МЕГА РОК.

Най-любимата испанска група ще се представи за първи път у нас, при това във вълшебната атмосфера на Античния театър в Пловдив на 20 септември, в последната вечер на форуми Sounds of The Ages 2015, който за пета поредна година се организира от радио ТАНГРА МЕГА РОК.

12 септември - 2 CELLOS;
18 септември - APOCALYPTICA;
19 септември - OPETH с оркестър;
20 септември - MACACO и Уикеда.

ВЗЕМИ СВОЯ БИЛЕТ
 
Пловдив - Европейска столица на културата 2019!
Източник: RadioTangra.com