VIVALDI METAL PROJECT - Маестро Мистерия и Аби

22 Март 2019
news page

Сензационният VIVALDI METAL PROJECT се завръща у нас и тази вечер има концерт в столицата.  

След грандиозната премиера на своето електрическо шоу в Античния театър в Пловдив миналия септември - този път проектът на италианския пианист, продуцент и композитор МАЕСТРО МИСТЕРИЯ ще се представи и пред софийската публика - на един по-интимен концерт в клуб *MIXTAPE 5*.

Денят не е избран случайно - шоуто ще бъде в прослава на първия ден на пролетта и в центъра на програмата ще бъде 'The Four Seasons' - албумът, в който VIVALDI METAL PROJECT представят безсмъртната музика на ВИВАЛДИ - с метъл китари, но и с вокали. 

Часове преди началото на концерта - в студиото на радио ТАНГРА МЕГА РОК са главният мозък МАЕСТРО МИСТЕРИЯ и красивата цигуларка АБИ СТАЛШМИД, която работи и като професионален модел. 

Говорим за израстването на проекта, за излизането на DVD-то с концерта в Пловдив, за изненадите в шоуто тази вечер в София. ДЖУЗЕПЕ споделя вътрешна информация за бъдещия солов албум на БРУС ДИКИНСЪН от IRON MAIDEN, в който е поканен да участва, както и за бъдещия втори на VMP

АБИ разказва как е започнала да свири на цигулка на 4, за любовта си към музиката на ПРИНС и за предизвикателствата в кариерата на модел. За опасността от сексуални злоупотреби в тази сфера и много други.

едно интервю на Васил Върбанов и Мила Стоянова

слушайте тук   


 

Източник: RadioTangra.com