ЖЕНАТА на ОЗИ ОСБЪРН премахна и ДВЕТЕ СИ ГЪРДИ

05 Ноември 2012
news page

ШАРЪН ОСБЪРН премахна и двете си гърди, поради страх, че може да развие рак.

Съпругата на ОЗИ, която в началото на новия век води борба с рак на дебелото черво, сега се е подложила на така наречената мастектомия, след като лекарите установили, че има генетични изменения, поради които съществува голяма вероятност да развие рак на гърдата.

"В момента, в който разбрах, че съм генетично предразположена към рак на гърдата, си помислих: 'Залозите не са в моя полза'. Имала съм рак и преди и не бих искала да живея под натиска на тази заплаха. Веднага взех решение да премахна всичко и си направих двойна мастектомия." - споделя ШАРЪН пред британското списание Hello!.

Тази година, синът й ДЖАК ОСБЪРН стана за първи път баща и ШАРЪН твърди, че не е имала никакви колебания, дали да се подложи на 13-часовата операция, защото иска да живее дълго и щастливо и да се радва на семейството си и внучката си ПЪРЛ.

"Решението не ми отне много време. Не искам да живея в сянката на тази  заплаха. Искам да живея дълго, за да бъда добра баба на Пърл.

"Не изпитвам носталгия или съжаление за гърдите ми, просто искам да живея без страх. Това решение на практика ме освободи от това, да нося тази тежест със себе си."

Източник: Torontosun.com