'ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ' - МИЛА ПАРУШЕВА (актриса & кастинг)

15 Октомври 2013
news page

МИЛА ПАРУШЕВА изпълнява една от най-централните роли в сериала 'ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ', който от края на септември събира погледите в БНТ 1.

Но също така е и кастинг режисьор на филма чрез своята агенция Cool Works.

МИЛА е в студиото на радио ТАНГРА МЕГА РОК, за да отговори на десетки въпроси, свързани с творческия процес, детството, музиката, традициите на кастинга, миналото, бъдещето, семейството и изобщо, какво става...

И някои необявени неща!

едно интервю на Васил Върбанов

снимки: Яна Блажева и ТМР 

СЛУШАЙ ТУК

(текстът долу е с леки съкращения):

КОЙ Е ЗВЕЗДАТА НА СЕРИАЛА?

Мисля, че в сериала няма звезди. Участието е разпределено върху всички актьори и може да се каже, че всички персонажи са много важни.

ПИТАМ ВИ, ЗАЩОТО ИМАТЕ АГЕНЦИЯ ЗА КАСТИНГ. НЕ СА МНОГО НЕЩАТА, КОИТО ЧОВЕК МОЖЕ ДА НАМЕРИ ЗА ВАС В ИНТЕРЕТ, НО ТОВА Е ЕДНО ОТ ТЯХ....КАК ДЕЙСТВА ‘COOL WORKS’?

Кастинг агенцията се наема от продуцентската компания, за да намери, предложи и предостави най-подходящите актьори, типажи или определен тип характери за различни телевизионни продукции – сериали, реклами....

САМО ТЕЛЕВИЗИОННИ ЛИ?

Засега никой не е наемал кастинг агенция, за да си събере актьорския състав за театрална постановка, но...

НЕ, ИМАМ ПРЕДВИД КИНОТО?

Би могло, разбира се. Но на този етап в България за филмите за кино, режисьорите по-скоро имат готови отговори – кой, какво би трябвало да изиграе и рядко се обръщат за основния си кастинг към агенции.

В този смисъл, работата е наистина повече по сериали и реклами и по-малки продукции.

АКО БЪЛГАРСКИТЕ СЕРИАЛИ СТАНАХА ПОВЕЧЕ ЕДВА НАПОСЛЕДЪК, ТО МАЛКО ПО-ДЪЛЪГ Е ПЕРИОДЪТ, В КОЙТО ОСНОВНИЯТ ПРОДУКТ В ТЕЛЕВИЗИИТЕ СА РЕАЛИТИ ПРОГРАМИ.  ТАМ ИЗПОЛЗВАТ ЛИ УСЛУГИТЕ НА КОМПАНИИ КАТО ВАШАТА?

Да, случвало се е и за реалити формати, но това доста тежко се отразява на мозъчния процес и ние избягваме да поемаме подобни поръчки.

НЕ САМО ДОСТА ТЕЖКО, НО ВЕРОЯТНО И НЕОБРАТИМО....

Да!



ДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ ‘ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ’ – ВИЕ ДОВОЛНА ЛИ СТЕ?

Разбира се, че да. Аз от самото начало бях наясно, че тематиката на сериала не предполага твърде широката публика да бъде негов фен, без да се обижда никой...

При всички положения е ясно, че има хора с крайно леви или дори с просто леви убеждения, които няма как да бъдат фенове на сериала. И въобще, без да са търсени конкретни образи, ще бъдат засегнати хора, които ще се обидят от темите и начина, по който е представена ситуацията.

Просто това не е сериал, в който се говори, с какви съседи живеем на етажа и кога си слагаме зелето. Тематиката е такава, че за съжаление не съм сигурна, доколко обществото е готово да слуша, да чуе, да разбере нещо и да има интерес.

В крайна сметка, наистина, в целия сериал става дума за едни въпроси, които хората постоянно си задават или аз мисля, че си задават, но никой няма смелост, сила да търси отговора и някак си въпросът остава да виси във въздуха – КОЙ, КАКВО, ЗАЩО и КАК.

КОЙ!

Да!

МЕХАНИЗМЪТ НА СЪЗДАВАНЕ НА СЕРИАЛИ, ОЧЕВИДНО СЕ ПРЕОТКРИВА В БЪЛГАРИЯ...

НА КАКЪВ ЕТАП ОТ РАБОТАТА, ПРОДУЦЕНТИТЕ И РЕЖИСЬОРИТЕ НА ‘ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ’ СЕ СВЪРЗАХА С ВАС ‘COOL WORKS’, ЗА ДА ИМ ПРЕДЛОЖИТЕ АКТЬОРИТЕ?

Всъщност, доколкото знам, те са имали проблем само с моята героиня. Преди това са работили активно и са имали доста голяма част от кастинга подготвен. Може би, някъде месец и половина преди началото на снимките се свързаха с мен.

Наистина, тръгвайки от идеята да им помогна да търсят правилната героиня, впоследствие това узрява по-скоро в предложение насочено към мен конкретно и така. Може би е било по това време, миналата година.

РЕЖИСЬОРЪТ ШОШО СПОМЕНА, ЧЕ ВЕЧЕ ИМА ПАЗАР НА АКТЬОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ И ДОРИ ЧЕСТО Е ТРУДНО ДА АНГАЖИРАШ НЯКОЙ ОТ ТЯХ, ЗАЩОТО Е ЗАЕТ С ДРУГА ПРОДУКЦИЯ, ИЛИ ПЪК ПРОДУЦЕНТИТЕ НЕ СИ ГО ДАВАТ, ПОРАДИ СЪСТЕЗАНИЕТО МЕЖДУ ОСНОВНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ.

ТОВА СИГУРНО Е ХУБАВО ЗА АКТЬОРИТЕ, НО ДОБРЕ ЛИ Е ЗА АГЕНЦИЯ, КАТО ВАШАТА? 

Не! И отчасти и за актьорите не е добре. Понякога, обвързаностите, които договорите им с телевизии или продуценти налагат, са доста тежки и не би трябвало да бъдат такива.

Ние не сме много голям пазар. Актьорите в България не са, колкото в Щатите, да речем, или в другите европейски държави. И това ограничаване, определено затруднява и нашата работа и избора на режисьорите.

НЯМАХ ПРЕДВИД ТОЛКОВА, КАТО ПРОЦЕС НА РАБОТА, КОЛКОТО КАТО БИЗНЕС...

Да, абсолютно да. В този смисъл, кастинг режисьорският бизнес страда, защото перфектните лица за нещо конкретно вече са ангажирани и няма как да бъдат предложени.

ТАКАВА Е ПРИРОДАТА, ЧЕ ВСЯКА ГОДИНА ЕДНИ АКТЬОРИ УМИРАТ, ТАЗИ ГОДИНА У НАС, КАТО ЧЕ ЛИ, УВИ, ПОВЕЧЕ...

В СЪЩОТО ВРЕМЕ, ИЗВОРИТЕ, ОТ КОИТЕ СЕ ПОЯВЯВАТ НОВИТЕ АКТЬОРИ СА НАТФИЗ И НЯКОИ ДРУГИ, ПО-НОВИ ТЕАТРАЛНИ ШКОЛИ.

ВИЕ, КАСТИНГ АГЕНЦИИТЕ, ИМАЛИ ЛИ СТЕ СРЕЩИ С МИНИСТЕРСТВО НА КУЛТУРАТА И ОРГАНИЗАЦИИ, ОТ КОИТО ЗАВИСИ ТОВА – ДА ГИ СЪВЕТВАТЕ ЗА РЕАЛНО НЕОБХОДИМИЯ БРОЙ АКТЬОРИ, КОИТО ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ОБУЧЕНИЕ ВСЯКА ГОДИНА?

За съжаление, такива разговори биха могли да бъдат мечтани за някой друг век за територията на България. Разговори между частни кастинг агенции и продуцентски компании с държавни институции – трудно.

Но иначе пък, младите хора, като че ли, сами получиха по-голям и по-широк интерес към тази професия и реално много повече хора кандидатстват.

Да, бройката, която бива приета е същата, както преди години, но наистина, частни университети, школи и театрални трупи успяват да поемат допълнителния интерес и да могат да предоставят на пазара по-голям брой актьори.

И ВЕРОЯТНО ТОВА ВОДИ ДО ПО-ГОЛЯМО РАЗНООБРАЗИЕ. А И КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД, ЧЕ ПРЕДИ 30 ГОДИНИ ЗА ВИТИЗ (предишното име на НАТФИЗ) СЕ ЗНАЕШЕ, ЧЕ ТАМ ТРУДНО МОЖЕШ ДА БЪДЕШ ПРИЕТ, ДОРИ И ДА СИ НЕЗЕМНО ТАЛАНТЛИВ...

ТРЯБВАШЕ ДА ИМА И НЯКАКИ ДРУГИ СЪПЪТСТВАЩИ НЕЩА... А ДНЕС ИМА АЛТЕРНАТИВА...



ПРИПОМНЕТЕ НИ ИМЕТО НА ВАШАТА ГЕРОИНЯ В ‘ЧEТВЪРТА ВЛАСТ’?

ИРМЕНА АЛЕКСАНДРОВА
. Но можем всъщност да кажем, че АЛЕКСАНДРОВА не е истинската й фамилия.

ТАКА ЛИ?

Да!

КОГА ЩЕ ПРЕМАХНЕТЕ ‘А’-ТО ОТ СОБСТВЕНАТА СИ ФАМИЛИЯ И ЩЕ СТАНЕТЕ МИЛА ПАРУШЕФФ?

Никога, ха ха ха.

КАКВА Е ПРИЧИНАТА МЛАДА ЖЕНА КАТО ВАС, С ОЧЕВИДЕН ТАЛАНТ, ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА СТОИ В БЪЛГАРИЯ?

Хм, преди години, когато имах възможност да бъда на 20 и да бъда конкурентноспособна, не исках да ходя другаде, заради семейството си най-вече.

Впоследствие, това, че работата ми е сравнително успешна, имам приятели, връзка, от 2 дни и котка и някак си нямам къде да ходя.

ВИЕ СТЕ БИЛИ ПРИБЛИЗИТЕЛНО НА 6-7 ГОДИНИ, КОГАТО ПАДАШЕ БЕРЛИНСКАТА СТЕНА...ДО КАКВА СТЕПЕН ХОРА ОТ ВАШИЯ ВЪЗРАСТОВ ПЛАСТ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ТЕМИ, КАТО ‘ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ’?

Аз лично доста. Може да се каже, най-вече покрай баща ми, който е журналист в БНР от повече от 35 години.

С доста свободолюбиви разбирания. И всъщност дори и като дете, на най-първия митинг в България изобщо, организиран от (тогава) СДС, съм била на раменете на баща ми.

Спомням си цялото вълнение и всъщност най-идиотското е, че най-много, свързано с това събитие, си спомням PINK FLOYD.

Впоследствие, през годините съм се интересувала, защото съм виждала, колко е страдал този човек, заради убежденията, разбиранията си и това, че не е бил такъв, като другите от колегите си. Без да споменавам имена и да нареждаме някой конкретно.

Но наистина, това е била изключително нездравословна работна и въобще среда за живеене. Това е нещо, което ме интересува и ме тормози и до ден днешен.

И КАКТО СЕ КАЗВА В ЕДИН МОМЕНТ ОТ ФИЛМА – “НИЕ ВСЕ ОЩЕ СМЕ В РЪЦЕТЕ НА СЪЩОТО ЗЛО”...

Точно така!

ВРЪЩАМЕ СЕ КЪМ БИЗНЕСА С КАСТИНГА...ПОРАДИ ФАКТА, ЧЕ ВСЕ ПАК БРОЯТ АКТЬОРИ В БЪЛГАРИЯ Е ОГРАНИЧЕН, ИМА ЛИ ВЕРОЯТНОСТ ДА СЕ СТИГНЕ ДО ПРЕНАСИЩАНЕ - ЕДНИ АКТЬОРИ ДА СА ПРЕКАЛЕНО ЧЕСТО НА ЕКРАН?

За съжаление, на тукашния пазар е много трудно човек да бъде сравнително разнообразен актьор, защото публиката си иска образ, който си избира.

И в този смисъл, примерно МИХАИЛ БИЛАЛОВ, не съм сигурна, че след ролята на ДЖАРО в ‘ПОД ПРИКРИТИЕ’, някой може да оцени нечовешкия му талант, превъплъщавайки се в главния редактор в ‘ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ’.

Някак си, хората си харесват някакъв определен типаж и искат да си го гледат в тази светлина, в тази сфера, в този образ. И е трудно, дори и човек да е много талантлив,  да може да изграе едно и друго и второ и пето.

ПРАВИ ЛИ СЕ КАСТИНГ ЗА ГЛАСОВЕ?  ЕДНА СЪЩЕСТВЕНА ЧАСТ ОТ РАБОТАТА, КОЯТО АКТЬОРИТЕ У НАС ПОЕМАХА И ОТ КОЯТО СЕ ПРЕХРАНВАХА, БЕШЕ ДУБЛИРАНЕТО НА ФИЛМИ, СЕРИАЛИ, ДОКУМЕНТАЛИ ПРОДУКЦИИ, АНИМАЦИОННИ И ТАКА НАТАТЪК...

Да, има такъв тип, но там по-професионално се справят, предполагам, дублажните студия, които наистина просто имат материал с гласовете на конкретните хора.

СЪЩЕСТВУВАТ ЛИ ВЕЧЕ БЪЛГАРСКИ АКТЬОРИ, КОИТО ИМАТ СВОИ АГЕНТИ И МЕНИДЖЪРИ?

Аз си мечтая АЗ да бъда агент и мениджър на български актьори, но това трудно би могло да се случи, поне на този етап при мен.

Мисля, че единствените, които са представлявани по някакъв начин и интересите им са защитавани сериозно, са актьори, които са, как да кажа....Примерно, актьорите на фамилията Халваджиян са си представлявани от тази фамилия и в този смисъл техните интереси – финансови и всякакви, са защитавани от тях.

Но агент, който да се занимава с актьори в България все още няма! А трябва да има, защото понякога актьорите не знаят, кое е добре за тях да приемат и кое не е добре.

Тези пари, които им се предлагат – достатъчно ли са, не са ли? Струва ли си за имиджа им в момента да поемат една или друга роля?

Сложни са нещата и човек трябва да не е актьор, а да се занимава само с това, за да може да бъде полезен на самите актьори.



ВИЕ СТЕ БИЗНЕС ОРИЕНТИРАНА. ТВЪРДИ СЕ, ЧЕ СЕРИАЛЪТ ‘ПОД ПРИКРИТИЕ’ Е УСПЕШЕН И В ЧУЖБИНА...ИМА ЛИ ИНДИКАЦИИ ЗА ПОДОБНО СЪДБА И НА ‘ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ’?

Наистина, не мога да зная. Предвид, че темата е свързана с нашия мрачен бит, не съм сигурна, доколко това би било продаваемо навън - може би в другите страни от соц-а.

Е, ТЕМАТА ЗА ВРЪЗКИТЕ НА МЕДИИТЕ С ПОЛИТИЧЕСКИ ЗАДКУЛИСНИ СИЛИ НЕ Е ФАКТ САМО В СОЦ-А, НИЕ И ТОВА НЕ СМЕ ИЗМИСЛИЛИ....

ИМА ЛИ СБЛЪСЪК МЕЖДУ ПОКОЛЕНИЯТА АКТЬОРИ В БЪЛГАРИЯ?

Не мога да кажа. Аз за първи път се изявявам, като актриса и нямам наблюдения как е. По-скоро не.

А В РАБОТАТА ВИ НА КАСТИНГ РЕЖИСЬОР, ИМАЛО ЛИ Е СЛУЧАЙ, В КОЙТО ПО-ЗРЯЛ АКТЬОР ДА СЕ ОБЪРНЕ КЪМ ВАС С ДУМИТЕ – “ВИЖ СЯ, МОЙТО МОМИЧЕ”?

Е, разбира се има всякакви хора. Със сигурност се е случвало, но истината е, че от друга страна, младите актьори, прохождащите, излизащите от НАТФИЗ, учещите все още там дори, са много повече отколкото, примерно 40-годишните мъже актьори в България.

Страшно много повече са. За 5 години излизат 200 актьори мъже. Докато 40-годишните, които работят реално, да са останали 20. И в този смисъл, те са по-ценни и не би трябвало да имат проблем с новото поколение.  

И ВСЕ ПАК, НЯКОЙ ОБРЪЩАЛ ЛИ СЕ Е КЪМ ВАС С ДУМИТЕ – “ВИЖ СЯ, МОЙТО МОМИЧЕ”?

Да, ха ха, предимно продуцентите. Не знам, ако сложим всички в една къща или представителни извадки на различните възрасти, сигурно ще станем свидетели на подобни сблъсъци и в актьорската гилдия.

СЕРИАЛ КАТО ‘ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ’, ПРЕДВИД НАСТОЯЩАТА ПОЛИТИЧЕСКА И ОБЩЕСТВЕНА СИТУАЦИЯ У НАС, БИ ЛИ БИЛ ВЪЗМОЖЕН В ДРУГА ТЕЛЕВИЗИЯ, ОСВЕН В БНТ?

Това изречение много добре формулира и отговора на въпроса. БНТ, през последните години особено, се опитва, бих казала доста успешно, да бъде нормална телевизия, необлъчена, непоръчкова, непросташка и безмислена.

И след като са си позволили да посмеят да се занимават с такъв проект, това наистина отговаря на въпроса.

ВЪПРОСЪТ Е ДОКОГА ЩЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯВА, ЗАЩОТО В ДЪРЖАВА, КАТО НАШАТА И ТО С ТЕЗИ, КОИТО УПРАВЛЯВАТ В МОМЕНТА, ТОЗИ МОМЕНТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕКРАТЕН МНОГО БРУТАЛНО.

ВЪВ ВАШАТА КАСТИНГ ДЕЙНОСТ, ИМА ЛИ НЯКОЙ, КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА ВИ ИЗМЕСТИ?

Надявам се, че няма. Не знам, пазарът е доста разнообразен и широк. Както и ние, така и другите агенции – колеги, сме си намерили собствени ниши и не мисля, че някой пречи на някого.

Но, в крайна сметка, на пазара имат място хора, които са талантливи, на които им се работи, не ги мързи и не им пука, доколко личното и свободното им време в определен момент няма да е за сметка на добре свършената работа.

Така че, ако има реална конкуренция, няма кой от какво да се притеснява.

КАК ВСЪЩНОСТ СЕ ИЗБИРАТ АКТЬОРИ ЗА ЕДНА ОПРЕДЕЛЕНА РОЛЯ? ЛИЦЕ, ИЗЛЪЧВАНЕ, ХАРИЗМА?

И ИМА ЛИ АКТЬОРИ, КОИТО ЗЛОВЕЩО 'МЯКАТ'? В ТЕЛЕВИЗИОННАТА ЖУРНАЛИСТИКА НАПОСЛЕДЪК СЕ НАПЪЛНИ...

Не, мисля, че актьорите се стараят в това отношение и няма такива крайни. Разбира се, за студентите в първите години в Академията, които са от градове, където се предполага подобен тип говор, е малко по-трудно, отколкото за останалите, но в крайна сметка накрая всички говорят нормално.

А ИМА ЛИ РОЛИ, ЗА КОИТО СЕ Е ТЪРСИЛ, ПРИМЕРНО АКТЬОР, КОЙТО ГОВОРИ ПЛОВДИВСКИ?

О, да, такива специфики са се търсили. При всички положения това, което е определящо за един актьор, дали е подходящ или не, е най-вече режисьорското виждане за нещата. В смисъл – как трябва да изглежда, какъв характер да носи, общо взето – това е основното.

КАКВО Е СЛЕДВАЩОТО ГОЛЯМО НЕЩО, КОЕТО ВИ ПРЕДСТОИ?

Нищо голямо не ми предстои. Предстоят ми нормалните ежедневни неща – работя, гледам си семейството и така.

КАТО ПРОЕКТ НА ВАШАТА АГЕНЦИЯ?

В момента правим реклама за Олимпийските игри в Сочи за немския канал ARD. Иначе, с едни японци напоследък започнахме работа и се надявам да продължим, защото е много интересно – сблъсъка на културите. Но се получават нещата и така.

Интересното е, че напоследък нашата агенция конкретно се занимава само с чуждестранни проекти. Не зная, защо се получи това, но е приятно и се радвам, че имаме възможност и ние да се разчупим вътрешно.

КАКВА МУЗИКА СЛУШАХТЕ К АТО ДЕТЕ, КОГАТО ЗАСПИВАХТЕ?

Първата ми самостоятелна касетка – била съм може би 6-ти или 7-ми клас... беше един албум на THE CURE. Изявявах се, като алтернатина шестокласничка, ха ха ха.

Впоследствие, принудена да слушам много разнообразен РОК и МЕТЪЛ и друг тип тежка музика, заради това, че имам по-голям брат, с който (като всички деца от София) деляхме една и съща детска стая.

ТОВА Е ПИСАТЕЛЯТ РАДОСЛАВ ПАРУШЕВ...

Да. И вече, като по-осъзнат човек, вкусовете ми може би малко се разпростират и върху разни по-джази неща, но общо взето може да се каже, че рокът си е моята музика, наистина.

ТЕЗИ ПЪРВИ ЗАЛИТАНИЯ ПО THE CURE НИ СЪЗДАВАТ КАРТИНИ НА ЕДНА МОМИЧЕ 6-ТИ КЛАС, КОЕТО ПРАВИ СМЕЛИ ФРИЗЬОРСКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ ПРЕД ОГЛЕДАЛОТО....

Не, по никакъв начин!

НЕ Е ИМАЛО ‘РОБЪРТ СМИТ’ ОПИТИ?

Не, не. Единственото смело модно решение, което съм вземала през последните 30 години, е било – къс върху дълъг ръкав – това е. Не съм много по тази част.

ДА, ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА NIRVANA...



ЗА ДА СЕ РЕШИТЕ ДА УЧАСТВАТЕ В ТОЗИ СЕРИАЛ, КАТО АКТРИСА, ВЪПРЕКИ, ЧЕ ВСЪЩНОСТ СТЕ УЧИЛИ ЗА ТОВА, СИГУРНО Е БИЛО ОБМИСЛЯНО ДЪЛГО...


СЕГА, КАК ГО ОЦЕНЯВАТЕ, КАТО ПРАВИЛНА СТЪПКА, ИЛИ СЪЖАЛЯВАТЕ ЗА НЕЩО?

О, не. При всички положения страшно много се радвам,че приех и всъщност, даже не го и обмислях толкова много. Някак си, нещата, за които си говорим в сериала с режисьорите, с екипа, настроението, което имахме по време на снимките и дори сега, когато гледаме – абсолютно, тоталано, при всички положения е имало страшно много смисъл.

За мен лично поне, отвсякъде.

ЗАПОЧНАХА ЛИ И ОЧАКВАТЕ ЛИ ВСЪЩНОСТ ДА СТАНЕТЕ СУБЕКТ НА МАТЕРИАЛИ В ЖЪЛТАТА ПРЕСА ЗА ВАШАТА ЛИЧНОСТ И ЛИЧНИЯ ВИ ЖИВОТ?

Не, много малко глупости прочетох и се надявам повече да няма. Честно казано, ако има, не би ме интересувало по никакъв начин.

КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ В НЕЩАТА, С КОИТО СЕ ЗАНИМАВАТЕ, ЗА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕТЕ ОТ УСМИХНАТА МЛАДА ЖЕНА С ОТВОРЕНО СЪРЦЕ ЗА ИЗКУСТВОТО В СТУДЕНОКРЪВНА КУЧКА?

Предполагам, че няма такъв вариант, ха ха ха. Не знам, може би, ако в един момент правилата на играта станат нечестни, просто няма да искам да се занимавам и ще престана.

Но да се превърна в “студенокръвна кучка”, трябва много тормоз да ми бъде наложен. Не вярвам, че някой може да осъществи това.  

СЛУШАЙ ТУК

права ТАНГРА МЕГА РОК      

Източник: radiotangra.com