ДАНИ ЛИЛКЪР се ПЕНСИОНИРА - край на BRUTAL TRUTH

11 Януари 2014
news page

Знаменитият метъл ветеран ДАНИ ЛИЛКЪР - създател на ANTHRAX, NUCLEAR ASSAULT, S.O.D., BRUTAL TRUTH официално обяви, че се оттегля от активна музикална дейност.

Това означава и край на BRUTAL THRUTH, където ДАНИ бе концентрирал своя талант в последните години.

Той посочва 18 октомври 2014 за датата, в която грайдкор шайката от Ню Йорк спира да съществува. 

"На този ден ще стана на 50 години и това ми се струва подходящият момент затворя една страница в живота си.

Както много от вас вероятно знаят, още от началото на 80-те аз активно участвах в много траш метъл банди, преди създаването на BRUTAL TRUTH през 1990, така че днес се чувствам изморен от несгодите на постоянните турнета.

За разлика от някои от моите съвременници от 80-те, които стигнаха до милионните продажби, аз винаги съм бил привлечен от дълбокия метъл ъндърграунд. Никога не съм настоявал за 5-звездни хотели или скъпо тапицирани концертни автобуси, но наистина се изморих от периодите, в които изкарвам 8 часа дневно в микроус.

Винаги съм свирил само това, в което вярвам и това винаги е бил моят преоритет номер едно, но настъпи моментът да се замисля за по-стабилен живот. 

"BRUTAL TRUTH ще продължи да изнася концерти до средата на октомври, при това, колкото се може повече.След това, ще продължа леко с музиката с двете ми местни банди в Рочестър, Ню Йорк - Nokturnal Hellstorm и Blurring.

Но BRUTAL TRUTH приключва."

Накрая, ДАНИ подчертава:

"Моля, имайте предвид, че не мога да отговоря на ваши съобщения във Facebook-а на BRUTAL TRUTH, защото самият аз нямам достъп до Facebook."


 

Източник: lambgoat.com