Вокалистът на LAST HOPE - кандидат за ЕВРОДЕПУТАТ

01 Април 2014
news page

АЛЕКСАНДЪР БОЯДЖИЕВ се гмурва с плясък в политиката.

Вокалистът на LAST HOPE засега напуска музиката, за да се отдаде на "работа за добруването на нашия народ" и ще участва в предстоящите избори за Европейски парламент през май.

ЧИКАТА, както е известен музикантът-радиоводещ в хардкор средите, е новото попълнение към партията на Бареков и Росен Петров - 'България без цензура'.

"Има моменти в живота на човек, когато той осъзнава, че общото благо е над личните удоволствия и стремежи. Последните 15 години като музикант ми дадоха взможност да пътувам много и да опозная Европа и правилата на шоу бизнеса отвътре. Усетих, че е дошло време да приложа тези знания и умения в полза на моите сънародници и на страната ми, която толкова много обичам.

Мисля, че ние музикантите, като истински духовен ЕЛИТ на нацията, трябва да се хванем за ръце и да измъкнем родината от калта, където я захвърлих пишман патриоти през последните 25 години. И заедно с колегите поети, писатели, актьори и журналисти да й върнем достойнството, което заслужава. Както и да отменим нелепата забрана за пушене на обществени места. 
  
Чувството за чест, възпитано в мен след толкова години в хардкор етиката, не ми остави друг избор освен да прегърна ценностите на Бареков - журналист, който следя и уважавам от години
. Респект към всички българи, но дойде време вредните да влязат в затвора." - се казва в официалното съобщение от новия пресцентър на БОЯДЖИЕВ.

Предстоящото турне на LAST HOPE и ODD CREW вероятно ще се окаже последното в музикантската кариера на певеца. То започва този четвъртък, 3 април, с концерт в Rocka Rolla, Велико Търново - виж всички дати.

Днес е и предаването на БОЯДЖИЕВ -  'PANIC ATTACK' започва в 16:00 БГ време по радио Тангра Мега Рок.

Има и множество повторения - ВИЖ в НАШАТА ПРОГРАМА... 

Екипът на радиото отказва да коментира...

 

Източник: radiotangra.com