FAITH NO MORE показаха обложката на 'MOTHERFUCKER'

23 Септември 2014
news page

FAITH NO MORE показаха обложката на 'Motherfucker'. Това е пилотният сингъл от предстоящия дългоочакван нов албум на групата, който се очаква през април 2015 и ще бъде първи за тях от 18 години насам и 'Album Of The Year' от 1997.

Новият все още няма заглавие, но басистът БИЛИ ГУЛД, който е и продуцент на записите, сподели наскоро пред списание Rolling Stone:

"Името на албума трябва да бъде отражение на факта, че осъзнахме, колко свободни сме откъм задължения и договори с разни компании. В момента, нашето бъдеще е в собствените ни ръце, повече отвсякога."

Записите продължават в студио в Оукланд, Калифорния, а 'Motherfucker' ще излезе на 7-инчов винил в ограничен тираж от 5000 бройки на 28 ноември, след което ще се появи като дигитален сингъл на 9 декември.

Става дума за тотално независима продукция, която ще излезе от лейбъла на бандата, Reclamation Records и ще бъде разпространявана от фирмата на вокалиста МАЙК ПАТЪН, Ipecac Recordings.

FAITH NO MORE вече планират и мащабно американско турне свързано с излизането на албума. Откато се събраха наново през 2009, те направиха само пет концерта в Щатите.

Източник: bravewords.com