ЧУЙ - откъс от новата песен на AC/DC - МАЛКЪЛМ е с пълна ДЕМЕНЦИЯ

26 Септември 2014
news page

Откъс от 'Play Ball' - пилотната песен от дългоочаквания нов албум на AC/DC може да бъде чут в клипа долу. Това е реклама за специализираните предавания на спортните ТВ канали на Turner за специализираните предавания за края на сезона в американската висша бейзболна лига, които започват днес. 

Както ви съобщихме, новият албум на AC/DC'Rock or Bust' излиза на 2 декември от Columbia Records. Той е първ за групата от 41 години насам, записан без участието на МАЛКЪЛМ ЙЪНГ. На негово място свири СТИВИ ЙЪНГ - племенник на МАЛКЪЛМ и АНГЪС, който ще участва и в предстоящото турне.

AC/DC
записаха албума през пролетта във Ванкувър, Канада с продуцента БРЕНДАН О БРАЙЪН.



Същевременно, австралийският вестник Sidney Morning Herald съобщи, че МАЛКЪЛМ е бил преместен в специализирания дом, Lulworth House в източното предградие на Сидни - Елизабет бей, поради силно напреднала деменция.

"Ако си в една стая с Малкълм и излезеш от нея, но се върнеш минута по-късно, той изобщо не си спомня, че те е видял преди малко. Жена му, Линда, го постави под непрекъснатите грижи в дома." - съобщава близък до семейството пред вестника.
 

Източник: classicrock.teamrock.com