ЕКСКЛУЗИВНО - BLACK SABBATH ще запишат още един албум

30 Септември 2014
news page

BLACK SABBATH ще запишат още един албум заедно, който ще бъде последен, след което ще направят и прощално турне. Това съобщи ОЗИ ОСБЪРН пред британското списание Metal Hammer.

Легендите отново ще ползват услугите на продуцента РИК РУБИН, а албумът, който ще бъде 20-ти в тяхната дискография, ще трябва да се съобразява с мега успеха на '13' от миналата година.

BLACK SABBATH все още не са написали нито една нота за новите песни, но ОЗИ твърди, че започват в самото начало на новата 2015.

"Цялото преживяване със Sabbath в последно време беше страхотно. Всички ние открихме нови приятели, не правихме никакви глупости. Знаехме, че имаме работа за вършене и я свършихме. Беше много яко." - разказва ОЗИ.

"Така че, решихме да направим още един албум заедно, както и прощално турне. След като се прибрахме от последното турне,започнахме да обсъждаме тази идея, защото всички непрекъснато ни задаваха подобни въпроси."
 
"Попитах Шарън: 'Какво става? Защото ако няма вече Sabbath, искам да се върна към моите си неща'. Тя каза, че ще провери. След три седмици, пак я попитах, а тя отговори - 'О, трябва да поговоря с още няколко хора'..."

"Тогава й казах - 'Виж, Шарън, вече не съм на шибаните 21 и ако ще го правим, искам да е преди да стана на 70. Времето не работи за нас!" Тя вдигна телефона, след което се обърна към мен и ми каза - 'Да, звукозаписната компания иска още един албум. Мисля, че Рик Рубин ще работи отново с нас
."

Все пак, ОЗИ подчертава, че всичко зависи от здравето на ТОНИ АЙОМИ.

"Той продължава да се лекува от рак, но започваме догодина. Не знам, дали ще композираме в Англия или в Лос Анджелис, но аз съм готов да полетя до шибаната луна, ако се налага!” - завършва ОЗИ
 

Източник: classicrock.teamrock.com