ENSLAVED са в студио - записват 13-ти албум - виж снимки

30 Септември 2014
news page

ENSLAVED са в студио и започват записи за своя 13-ти албум. Това става ясно от съобщение на китариста ИВАР БЬОРНСОН, който пише от дома си в норвежкия град Берген.

Това е любимият ми сезон - когато започнем да правим нов албум на Enslaved. Той вече започна - очакват ни безкрайни дни на творческа лудост и кървящи пръсти. О радост! Както и преди, започваме с творческото ядро - триото, което включва мен (китара), Грутле Кьелсън (бас и вокали) и Като Бекеволд (барабани). Ще запишем основите на албума на живо, докато Айс Дале (соло китара) и Хербранд Ларсен (вокали и китара) ще добавят своите инструменти и гласове. Така постепенно ще работим всеки от своя страна, докато накрая се съберем всички заедон да довършим албума."

Записите ще бъдат направени в множество студийни комплекси - Duper and Solslottet в Берген, както и Conclave & Earshot Studios и Peersonal Sound Studios.

Албумът все още няма име, но ще бъде продуциран от самата група. Обложката му вече се рисува от ТРУЛС ЕСПЕДАЛ, наричан '6-ти член на ENSLAVED', който прави дизайните им от 'Monumension' през 2001.




 

Източник: bravewords.com