РЕПОРТАЖ за първия концерт на EVERLAST в София

24 Ноември 2014
news page

Снощи, култовият EVERLAST направи първия си концерт в клуб 'Терминал 1' в София, а тази вечер ще направи и втори, поради големия интерес.

Ето какво се случи снощи:

"Към 21,30 ч. вечерта 400-те притежатели на билети за днешното шоу все още се процеждат бавно през коридорите на 'Терминал 1' и се отправят към самата зала на клуба, където на сцената вече са подгряващите No More Many More. Музиката им за щастие е доста по-сполучлива от името им. Акустични китари, над които се носят вокални хармонии, изливащи социалнополитическите прозрения на групата. На практика звучат като Everlast на български и с българска народопсихология. Което не е непременно лошо.

Между другото, за първи път съм в 'Терминал 1' и не мога да не отбележа, че мястото е готино. Неголяма зала с предразполагаща за добър звук архитектура, няколко бара, балкон (да не говорим, че е в центъра на града). Ако цената да го има това място е била това едно друго в Студентски град да изчезне, то не мисля, че въобще имаме за какво да гледаме назад и да съжаляваме
..."

ПРОЧЕТИ ЦЕЛИЯ РЕПОРТАЖ



 

Източник: www.radiotangra.com