ФИЛ РЪД закъсня за съда, обиди журналистите и почти катастрофира

26 Ноември 2014
news page

ФИЛ РЪД се яви със закъснение на новото заседание на съда по неговото дело. Барабанистът на AC/DC влезе в залата в момента, в който съдия ДЖЪСТИС ТИМЪТИ БРЮЪР издаваше нареждане за неговото арестуване, поради неявяване. 

РЪД бе арестуван в началото на ноември и обвинен в поръчителство на убийство на двама души, както и за притежание на метаамфетамини, канабис и отправяне на заплахи за убийство. Още на следващия ден, съдът отмени първото обвинение, но другите останаха. Именно по този повод бе и новото заседание в град Туаранга тази сутрин (новозеландско време). 

След като 60-годишният музикант все пак се появи, БРЮЪР анулира заповедта за принудителното му довеждане в съда и нареди делото да се гледа на по-долна инстанция, поради отпадането на най-тежкото обвинение. 

И все пак, ако бъде признат за виновен за притежание на метаамфетамини, канабис и отправяне на заплахи за убийство, ФИЛ РЪД може да бъде осъден на до 7 години затвор.

При излизането си от съда, барабанистът показа среден пръст на журналистите, метна се на гърба на своя охранител, след което скочи в колата си и излезе на заден ход с голяма скорост на платното, като принуди голям камион да спре рязко, за да предотврати катастрофа.

Бъдещето му с  AC/DC продължава да е неясно. Вокалистът БРАЙЪН ДЖОНСЪН каза миналата седмица: “Не мисля, че трябва да правим нещо - да го уволняваме и така нататък. Сигурен съм, че ситуацията ще се разреши от самосебе си.”

Новият албум на AC/DC, 'Rock Or Bust' излиза в понеделник. Тогава започва и тяхната специална седмица по радио ТАНГРА МЕГА РОК.




 

Източник: classicrock.teamrock.com