30 000 нови слушатели за радио ТАНГРА МЕГА РОК през 2014

15 Декември 2014
news page

Радио ТАНГРА МЕГА РОК продължава своето настъпление!!! 

През 2014, редовните слушатели на единственото независимо радио у нас са се увеличили с 30 000 души, според изследването на водещата социологическа агенция Алфа Рисърч от месец ноември.

Така, аудиторията на ТАНГРА МЕГА РОК в България вече е от 210 000 личности и е важно да се подчертае, че радиото работи от близо 9 години в "по-тесния" сектор на онлайн, сателит, кабелно и мобилно радио, БЕЗ ЕФИРНА честота. В това изследване НЕ СА включени хилядите наши слушатели-българи в нашата диаспора, студенти или работещи в Англия, Германия, Щатите, Канада, Швеция, Австралия и други.

Като основна част от започналата преди 22 години идея за свобода - Рок радио ТАНГРА, няма как да скрием, че сме щастливи и се надуваме, защото ние + нашите последователи, сме армия от ЛИЧНОСТИ, които искаме всичко наоколо да е по-яко! 



Ето и текста от изследването на агенцията: 

През ноември 2014, общият процент на хората, които слушат рок-радиостанции в страната се увеличава леко – от 11% до 13% при сравнение с януари 2014.

- Тангра Мега Рок удвоява твърдите си привърженици до 1.2%, така общата му аудитория също се увеличава от 2,6% до 3.2%. И тук също става въпрос за тенденция от последните 2 години.

- Тази аудитория на Тангра Мега Рок в страната се равнява приблизително на 210 000 души. А за последната една година, радиото е привлякло 30 000 редовни слушатели.

- Профилът на слушателите на Тангра Мега Рок остава същият: за разлика от другите рок станции тук преобладават по-младите хора, на възраст между 18 и 40 години, служители на неръчен труд, със сравнително високи доходи, живеещи в столицата и големи областни центрове.
 

Източник: http://alpharesearch.bg/