NAPALM DEATH молят ПРЕЗИДЕНТА-ФЕН да спаси от смърт двама трафикатни

30 Януари 2015
news page

Вокалистът на NAPALM DEATH - БАРНИ ГРИЙНУЕЙ е написал писмо до президента на Индонезия, ДЖОКО ВИДОДО, в което го моли да отмени екзекуцията на двама австралийски граждани.

АНДРЮ ЧАН и МЮРАН СУКУМАРАН могат да бъдат умъртвени в близките седмици, след като съдът отхвърли обжалването им на смъртната присъда, наложена им заради опит да вкарат хероин в страната през 2005.

ВИДОДО (на снимката), още при избирането си миналото лято, открито декларира, че е горещ метъл фен и особено запален по NAPALM DEATH.

Скъпи господин Видодо. Отправям молбата си директно към Вас, за да пощадите живота на двамата австралийци. Като последовател на нашата група Napalm Death, вярвам оценявате нашите текстове и мироглед, които се противопоставят не омагьосания кръг на насилието по света - независимо, дали то идва от отделни личности или държави. Ако не се борим с насилието и не променим нещата, то ние никога няма до съумеем истински да продължим напред като човешки вид." - пише БАРНИ в писмото.

Разбирам, че вие сте лидер, който иска да промени нещата към по-добро и вярвам, че с помилването ще направите голяма стъпка в тази посока. Много добре знам, че хероинът е ужасен проблем, който нанася поражения на много нива, но съм сигурен, че това е много дълбок проблем, който няма да бъде разрешен просто, като се отнемат два човешки живота."

Още веднъж, с огромно уважение къв Вас, Ви моля да отмените тези присъди."

Не е известно, дали президентът вече е отговорил на БАРНИ.
.
Новият албум на NAPALM DEATH - 'Apex Predator – Easy Meat' направо УБИВА!!! Тази метафора не еособено подходяща....

Източник: metalhammer.teamrock.com