Според ПОЛ СТЕНЛИ - БЕК е трябвало да срита КАНИЕ УЕСТ в скаридите

10 Февруари 2015
news page

ПОЛ СТЕНЛИ изрази съжалението си, че БЕК не е изритал Кание Уест между краката, когато последният прекъсна носителя на 'Грами' за 'Албум на годината' на церемонията в Лос Анджелис.

Трябваше да му тегли един шут право в камбаните и да му каже "разкарай се от сцената ми!"” - написа суперзвездата от KISS във Facebook.

След церемонията, Уест, който е носител на 21 награди, сподели на пресконференция, че БЕК не е истински артист и е трябвало да даде статуетката на Бейонсе, която истински я заслужавала. Точно това искал да каже и когато се качил на сцената, за да измести БЕК от микрофона, но се отказал в последния момент. 

"Бях толкова въодушевен от това, че той идва при мен. Заслужава да бъде на тази сцена, както който и да е друг. Направи толкова много страхотни албуми през последните 5 години, нали така?"

Уест подчерта в своето изявление, че БЕК трябвало да "уважава творците" и точно заради това е трябвало да даде наградата на певицата.

Победителят се съгласи, че тя заслужава приза 'Албум на годината' - "Абсолютно, мислех че тя ще спечели. Хайде, та тя е Бейонсе!"

На въпрос, какво мисли за обвинението, че не е истински творец, БЕК отговори: "Не можеш да се харесваш на всички. Аз все още го харесвам и мисля, че е гений. Стремя се към това, което той е постигнал."


 

Източник: ultimateclassicrock.com