Вандали оскверниха гроба на ДАЙМБЕГ ДАРЕЛ - хвалят с в ИНТЕРНЕТ

01 Март 2015
news page

Гробът на китариста на PANTERA, ДАЙМБЕГ ДАРЕЛ е бил осквернен. Вандалите са членове на метъл група от щата Индиана на име nuclear hellfrost (нарочно я изписваме с малки букви), които не само не се крият, но дори и се хвалят в интернет.

Новината за това бе съобщена в официалната Facebook страница на PANTERA, където бе споделена публикация на вандалите в Instagram включваща снимка на гроба на ДАЙМБЕГ с текст: 

Аз МРАЗЯ pantera…със страст. А също и другите членове на моята група. докато бяхме на турен в тексас посетихме тъпанара дарел (douchebag darrell) и се изплюхме на гроба му, откраднахме чифт каубойски ботуши и написахме 'ПЕДАЛ' (‘FAG’) … не съм хомофоб, но се надявам феновете на panturrrra да видят това и да се насерат от ярост…FUCK DIMEBAG, вие шибани селяндури-расисти.”

Последва отговор от администраторите на страницата на PANTERA:  “Дълбоко отвратени сме от случилото се! Молим за дължимото уважение към Даймбег и гроба му. Няма как да толерираме подобно отношение и съответно уведомихме властите.”

Източник: consequenceofsound.net