Радио ТАНГРА МЕГА РОК със специално шоу в клуб 'ПЕТНОТО' в Пловдив

16 Март 2015
news page

Продължават тържествата по повод 9 години радио ТАНГРА МЕГА РОК. Всъщност, датата, на която празнуваме официално рождения ден на радиото е 3 април.

Ние ще го посрещнем в клуб 'ПEТНОТО НА РОРШАХ' в Пловдив, където двама от основните водещи на ТАНГРА МЕГА РОК - ВАСИЛ ВЪРБАНОВ и АЛЕКСАНДЪР БОЯДЖИЕВ ще представят специална музикална програма в петък (3 април).

Шоуто 'Една гореща нощ с ТМР' е по покана на клуба и ще започне в 21:00, рождения ден на радиото, за да продължи и в малките часове на 4 април.

"Не очаквайте торта, конфети и гирлянди." - предупреждава ВВ (по-ниският на снимката).

"За първи път ще правим подобно нещо. От години имаме много приятели и слушатели в Пловдив. Ето че най-после ще имаме възможност да се срещнем очи в очи с някои от тях и да споделим няколко бири и парчета заедно." - допълва водещият, който ще представи селекция с широк спектър.

"Нещо типично за духа на нашето радио - от COCKNEY REBEL и THE WHO през MOTORHEAD и SEX PISTOL, НИК КЕЙВ и BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB - та чак до БИЧЕТО и SIX FEET UNDER..."    

В същото време, АЛЕКСАНДЪР БОЯДЖИЕВ, който е и вокалист на LAST HOPE, ще представи разрушителна хардкор серия на долното ниво в клуба!    

Очаквайте още подробности за 'Една гореща нощ с ТМР в 'Петното'.  

Тя ще дойде след трите специални концерта за 9-тия рожден ден на радиото в София: 

BAD MANNERS
CROWBAR
KULTUR SHOCK и КОНТРОЛ 
 

Източник: www.RadioTangra.com