Барабанистът на LAMB OF GOD е само гост в новия албум на MEGADETH

30 Март 2015
news page

MEGADETH потвърдиха официално, че барабанистът на LAMB OF GOD - КРИС АДЛЪР участва в записите на новия студиен албум, които започнаха на 17 март в Нешвил, Тенеси. Мълвата за това се понесе още в средата на месеца, но сега групата уточнява, че АДЛЪР е просто гост, а не постоянен заместник на напусналия внезапно през ноември ШОН ДРОУВЪР

Така, в момента MEGADETH работят по албума като трио - ДЕЙВ МЪСТЕЙН, ДЕЙВ ЕЛЕФСЪН и КРИС АДЛЪР.

Ето и коментара на първия:

"Крис е изумителен талант и страхотен човек. Той ще привнесе още енергия в Megadeth и феновете направо ще полудеят. Всичко е убийствено! В самото начало, през 1989, Megadeth работехме като трио — китара, бас и барабани. Така направихме и номинирания за 'Грами' албум 'Rust In Peace'. Искам да благодаря на другите членове на Lamb Of God, че позволиха това да се случи - за наше добро и за доброто на цялата метъл общност."

ДЕЙВИД ЕЛЕФСЪН добавя:

"Крис е приятел на Megadeth от много години и много цени нашата музика и всичко постигнато от групата. Неговото свирене на барабани отвори нови измерения в метъла и съм адски горд, че стана част от ритъм секцията към новия ни албум. Ясно виждам едно още по-хеви бъдеще за Megadeth."



Ето и думите на самия КРИС АДЛЪР:

"Megadeth промениха представите ми. Няма друга група, която в такава степен да е оказала влияние върху мен в детството ми. Няма никакво съмнение, че през последните три десетилетия нямаше да се занимавам с музика, ако не бяха безкрайни часове на слушане на 'Killing Is My Business' и библията на метъла - 'Peace Sells'. Преди около 10 тодини, Lamb Of God бяхме на турне с Megadeth и аз успях да споделя всичко това с Дейв и Дейвид и оттогава сме нон-стоп в контакт.

Когата Дейв ми се обади преди известно време, за да ме попита, дали би ме интересувало да направя с него траш метъл албум, почувствах се, все едно ми правят скрита камера. Опитах се да го играя 'cool', но от устата ми не излезе нищо друго, освен YES! И веднага се обадих на жена ми и на момчетата от бандата, за да им кажа.

Влизам в това приключение с много ентусиазъм, но и невероятно много уважение. Идеята не е просто да впиша името си в книжката на диска, а заедно да направим най-добрия траш метъл албум, на който сме способни. Заедно, вярвам, можем да направим нещо наистина специално
. Очаквайте една много вълнуваща нова страница в историята на Megadeth."

MEGADETH трябва да издадат още тази година новия си албум - наследник на 'Super Collider' от 2013, през лейбъла на МЪСТЕЙН - Tradecraft.

 

Източник: bravewords.com