ДЖО ЛИН ТЪРНЪР говори за събиране с РИЧИ БЛЕКМОР през есента

06 Април 2015
news page

ДЖО ЛИН ТЪРНЪР отново отвори дума за ново събиране със своя партньор в RAINBOW - РИЧИ БЛЕКМОР. Певецът направи първи опит през 2014, като подчерта, че е дошло време великият китарист отново да се завърне към рока. Тогава, обаче, той не успя, но след концерта си в Лондон снощи, ТЪРНЪР хвърли нова бомба:

Ричи го сърби да свири рок и се договорихме да се съберем пред есента. Той наистина няма търпение и не си мислете, че е загубил нещо от способностите си. Все още не знам, дали това ще бъде събиране на RAINBOW или ще направим нещо друго." - сподели певецът.

Според него, предишните му опити да върне великия китарист към рока се били провалили, заради кариерата на РИЧИ с BLACKMORE'S NIGHT.

Дори бяхме постигнали мултимилионен договор с Live Nation. Турне от 60 концерта като началоHD 3D филм и така нататък. Бяхме се договорили с басистите ДЖИМИ БЕЙН и БОБ ДЕЙСЛИ за тяхното участие. И тогава се оказа, че РИЧИ трябва да завърши албум с проекта си.”

ТЪРНЪР все пак допуска, че нещо може да се обърка.

"Това е РИЧИ, все пак. От него може да се очаква всичко." 

Певецът усеща заплаха, новият му план да не се осъществи, основно в съпругата на БЛЕКМОР - КЕНДИС и нейната майка КАРОЛ СТИВЪНС.

"Тъщата му ме влудява. Възможно е тя да застане на пътя на проекта."
 

Източник: classicrock.teamrock.com