КЪРК ХАМЕТ изгубил телефона си с 250 рифа за новата METALLICA

20 Април 2015
news page

КЪРК ХАМЕТ e изгубил близо 250 идеи за 10-тия албум на METALLICA. Рифовете са били в телефона му, който от близо шест месеца е в неизвестност.

Новината бе споделена от самия китарист в шоуто на ДЖЕЙМИ ДЖАСТА, в което той дава съвет на всички свои колеги-музиканти, винаги да правят бекъп на друго устройство. 

В продължение на два или три дни бях в пълен шок. Продъл.жавам да се надявам, че ще изскочи отнякъде. От всичките тези 250 идеи, мога да си припомня около 8, така че, това наистина беше удар за мен. В крайна сметка, обаче, си казах - 'Явно така е трябвало да стане' - продължаваме напред.”

METALLICA работят върху новия си албум с продуцента ГРЕГ ФИДЕЛМАН, въпреки че все още не е ясно, дали точно той ще бъде избран за финалния процес.

Миналата седмица, в друго интервю, ХАМЕТ сподели, че наследникът на 'Death Magnetic' от 2008 може да отиде в "по-прогресив посока".

Сега, той допълва: “Ако мога да сравня новите работи с някой наш албум, то това е 'Death Magnetic'. Нещата се получават супер хеви и със супер рифове.”

 

Източник: classicrock.teamrock.com