Откриха секс касетата на КОРТНИ ЛАВ и КЪРТ КОБЕЙН

23 Април 2015
news page

КОРТНИ ЛАВ и КЪРТ КОБЕЙН са се снимали веднъж по време на своите секс игри. Това разкри вдовицата на лидера на NIRVANA на пресконференция по повод представянето на документалния филм за него, 'Cobain: Montage Of Heck' на фестивала в Трибека, Ню Йорк.  

Видеото е било открито случайно от режисьора БРЕТ МОРГАН (на снимката), докато преглеждал часовете заснет материал в личния архив на семейството.

"БРЕТ попаднал на секс касетата. Всеки прави поне по една секс касета в живота си." - споделя ЛАВ

От разказа й става ясно и, че голяма част от личните видео кадри, използвани във филма, са снимани от китариста на групата й HOLE - ЕРИК ЕРЛАНДСЪН, който е интимният й приятел преди да започне връзката й КОБЕЙН.

От самото гледане на филма не ставя ясно, кой стои зад камерата по време на сцените в дома на семейството, но сега КОРТНИ съобщи: "Ерик идваше у нас и снимаше наистина интмни моменти с мен и Кърт."

МОРГЕН получи неограничен достъп до всички снимки и домашни видео ленти на семейството. Наскоро, той потвърди, че неиздавано 12-минутно парче, композирано и изпълнено от КОБЕЙН, ще бъде включено в съпътстващия филма саундтрак.
 

Източник: classicrock.teamrock.com