ТОНИ КАМПОС напуска SOULFLY - става басист на FEAR FACTORY

04 Май 2015
news page

TONY CAMPOS напуска SOULFLY, за да се приседини към FEAR FACTORY. Басистът, който в последните месеци бе на турне с MINISTRY, съобщи новината сам в своята страница във Facebook.

"След като завърша тази серия концерти с MINISTRY, ставам част от FEAR FACTORY. Мечтая си за това още откакто STATIC-X се разпиля. Първият ми концерт с тях ще бъде на 20 юни на Amnesia Rock Fest - още на следващия ден, след като на същия фестивал се кача за последно на сцената с MINISTRY.

Горещи благодарности на МАКС и ГЛОРИЯ КАВАЛЕРА, както и на всички от племето SOULFLY за страхотната възможност да изкарам с тях тез истрахотни близо 4 години. Имате вечната ми благодарност, любов и уважение. Надявам се да имаме възможност да работим отново някога заедно
." - пише КАМПОС.

Той участва в записите на два албума на SOULFLY - 'Enslaved' (2012) и 'Savages' (2013), но не се знае, дали не е записал и партиите за предстоящия нов 'Archangel', който според КАВАЛЕРА ще излезе през август. Групата все още не е коментирала напускането на КАМПОС, нито името на евентуалния му заместник.

В състава на FEAR FACTORY са оригиналните членове - БЪРТЪН СИ БЕЛ (вокали) и ДИНО КАЗАРЕС (китара), заедно с барабаниста МАК ХЕЛЪР, а ТОНИ КАМПОС влиза на мястото на МАТ ДЕ ВРИЙС.

Източник: noisecreep.com