'РУМИ и КРИСТАЛНИТЕ ТОПКИ' - трудов хороскоп за СЕДМИЦАТА

04 Май 2015
news page

Новото издание на 'БИХАРМОНИЧЕН МИНОР?' на РУМЯНА ЕНДОРФИНИ СТОЙКОВА този път изненадващо премина без инциденти и вече може да бъде слушано отново в нашия PODCAST.

Рубриката 'РУМИ и КРИСТАЛНИТЕ ТОПКИ'  представя вашия трудов хороскоп за седмицата след 1 май. Несравнимо е да го слушате произнесен от сенсуалния глас на водещата - но ето (за хората със слаби сърца) и сухия текст: 

ОВЕН
На вас най би ви отивало да работите в Сливенския затвор или в Кремиковския. Там ще можете да вдъхновявате ежедневно войнствената си натура, нали сте под покровителството на Марс. Така или иначе сте такива скапаняци, че по един или друг начин там ви е мястото. В секса не ви бива много, но в Кремиковския ще ви мислят за Бог.

ТЕЛЕЦ
Вие сте земен знак, черпите сили от майката земя. Колкото по-близо сте до нея, толкова по-добре. Кариера в мините в Бели брег или Чукурово много добре ще ви лепне. Понеже по цял ден мислите за оргии, намерете местната Снежанка, на която викат Снежа Стилната, и с колегите Гошо Кимура, Киро Слепото, Мишо Мотиката, Насо Въглена, Ванчо Джуджето, Тенчо Орката се отдайте на удоволствия.

БЛИЗНАЦИ
Вие сте отявлени психопати и шизофреници, и отлично бихте се справили като лидер на радикална политическа партия. Религиозният фундаментализъм ще играе съществена роля в живота ви. Имате големи шансове да реализирате потенциала си в ИДИЛ (Ислямска държава в Ирак и Леванта).

РАК
Чувствителната ви природа ви превръща в чудесни акушерки в българско АГ отделение или санитари и сестри в кое да е родно болнично заведение. Без съмнение сте услужливи като подлога.

ЛЪВ
Родени сте лидери, безкомпромисни сте и не обичате да ви се противопоставят. 25 години трудов стаж в администрацията на НОИ ще преобърнат представата на хората за адекватност и бързи реакции, а вие ще сте изпълнени с гордост, че всеки, който ви види, иска да си пръсне мозъка. Няма нужда да се квалифицирате допълнително. Притежавате необходимите качества.

ДЕВА
Обичате да взимате нещата в свои ръце. Грижите се по странен начин за дома и околната среда. Но тъй като под влиянието на Сатурн при вас мисълта и реакциите рядко същестуват, ще успете в поприще, което не изисква много ум, но пък сте полезни, понеже няма кой да го върши. Най-добре ще се реализирате като шофьор на лайнарка. 

ВЕЗНИ
Под влиянието едновременно на Венера и на Меркурий, Везните изпъкват с чар тип кривогледство, но и с празнословене. Идеални са за амбуланти търговци на свирки и знамена по протести. Могат да се издигнат и до сергия зарзавати на пазара Кирков.

СКОРПИОН
Много ви влекат окултните науки и мистицизма. Богатсво и просперитет, ако се ориентирате към кариера в Канал 2001 или ЕЗО ТВ. Ясно се вижда, че трябва да обладаете ефира като водещ на предаването 'Магията като Реално‘.

СТРЕЛЕЦ
Отчаяно търсите нови предизвикателства и любов. Имате древна душа, съответно най-добрата професия за вас е шантонерка.

КОЗИРОГ 
- Къде сте, не виждам звън? Козирог преди всичко има нужда от астрално изчистване. Toва може да се случи, ако в настоящото прераждане се ориентира към бране на желязо или други метали. Каквото можете, берете. Ромските професии са за вас.

ВОДОЛЕЙ 
Под влиянието на Уран новаторството и артисцизма е заложено във Водолея. Викач е най-добрата професия за вас.
Риби: Рибите обичат да помагат на ближния, свиневъдството е за тях.

СЛУШАЙ ТУК

 

Източник: www.RadioTangra.com