Забранено за деца - МРЪСЕН ХОРОСКОП за тази седмица от РУМЯНА

25 Май 2015
news page

РУМЯНА ЕНДОРФИНИ СТОЙКОВА посрещна в студиото на радио ТАНГРА МЕГА РОК за новото издание на 'БИХАРМОНИЧЕН МИНОР?' интересни гости като

- Владимир Стоев - Шамана
(на снимката), 
- Ража Дабдуб,
- Аделина Каспарянова
- Благо от Hayes & Y

Шоуто вече може да бъде слушано отново в нашия PODCAST.

Рубриката 'РУМИ и КРИСТАЛНИТЕ ТОПКИ'  представя вашия мръсен хороскоп за новата седмица:

Aко смятате, че сте чувствителни към критика, обиди и политическа некоректност и нямате чувство за хумор, то този хороскоп е точно за вас.

ОВЕН
Нямате врагове, но всички ваши приятели ви мразят. Да, наистина имате интелигентен и творчески ум – интелигентността на коза и творчеството на мида. Някои хора са мъдри, вие не сте. Човечеството се нуждае от това, което само вие може да му осигурите – вашето отсъствие. Такива като вас са причината други да се нуждаят от лечение. Няма нищо лошо във вас, което смъртта да не може да излекува. Вие сте като свежа планинска изворна вода – студени, прозрачни и без вкус. Артистичните ви способности се свеждат до това да усуквате балони във формата на животински гениталии.

ТЕЛЕЦ 
Телците не използват тоалетна хартия. Хората не могат да повярват, че от милионите сперматозоиди на баща ви, вие сте най-бързият. Имате голям мозъчен капацитет, защото главата ви е пълна с говежди екскременти. Някои хора, където и да отидат правят другите щастливи. Вие ги правите, когато си тръгвате. Владеете силата на разговора, но не и на словото. 

БЛИЗНАЦИ
Близнаците имат двойни брадички и две лица. Хората се редят на опашка за да ви мразят и се прекланят пред плаващите пясъци, върху които стъпвате. Много близнаци умират, чрез вкарване на големи обекти в техните ректуми.  И в тоалет за милиони долари изглеждате като петел обут в чорапи.

РАК
Вие сте чувствителни, понеже много плачете и кративни, когато лъжете. Когато някой иска да е сам, той ви кани и това е единственият случай да ви искат наоколо. Най-добрата част от вас се стичаше по краката на майка ви. Имате дълбочина само в белезите от акне по лицето.

ЛЪВ
Вие сте роден лидер. Единствената причина да сте жив е, че все още убийството на хора се наказва от закона. Намират ви за очарователни, понеже сте толкова грозни, че всички се взират във вас с възхищение как изобщо е възможно това. Околните се чувстват нещастни само когато сте наоколо. 

ДЕВА
Девите имат малки полови органи; ето защо те са девствени. От девите стават чудесни хористи, евнуси и монахини. Имате толкова отворено съзнание, че мозъкът ви изтича. Единственото нещо, което има нюх във вас са ноздрите ви. Някои неща за които имате усет, за съжаление са ноздрите ви. Нюхът, който притежавате е единствено съсредоточен в ноздрите ви.

ВЕЗНИ
Имате измамна представа за своята адекватност. Сега не изглеждате добре, но от вас ще излезе прекрасно изглеждаш труп. Толкова сте тесногръди, че когато тичате ушните ви лобове се удрят един в друг. Хората, които искат да спасяват китовете, мислят за вас. В приятелска обстановка ви гледат с безразличие, граничещо с отвращение.

СКОРПИОН
Добрият ви бизнес нюх подсказва, че от вас ще излезе чудесен дилър на крек. Когато Юпитер и Уран се подредят в права линия, някой ще ви изнасили анално. Мотаете се в лоша компания, вие сте сам със себе си. Когато спирате да мислите, никога не започвате отново.

СТРЕЛЕЦ
Повечето стрелци са психопати. Често заспивате докато правите секс. Вие наистина умеете да правите хората щастливи, когато си тръгвате. Гените, отговорни за мозъчната ви дейност идват от милиони години на не мислене. Не си давате много зор, затова имате запек. Прекалено дълго пазите детето в себе си, което ви превръща в дебили.

КОЗИРОГ 
Смятате, че най-прекия път към сърцето на любимия е през гръдния кош. Може да говорите като идиот и да се държите като идиот, но нека това не ви заблуждава – вие наистина сте идиот. Предупреждавам ви, че не можете да използвате термометър за ректум  за да се предпазите от увреждане на мозъка.

ВОДОЛЕЙ 
Има хора, които ви харесват, защото са си създали измамна представа за вашата същност. Вие сте добър пример за това защо някой бозайници изяждат малките си. Когато небесните тела Марс и Венера изравнят градусите си, ще срещнете висок, тъмен удушвач и ще умрете. И всички се радваме, понеже под грозен в уикипедия има ваша снимка.

РИБИ 
Хората родени под знака на Риби миришат на умряла морска риба. Когато прочетете в хороскопа си, че сте силни се има предвид миризмата на тялото ви. Мозъкът ви е толкова малък, че е цяла изненада как успявате да слагате единя крак пред другия. Вие сте наистина скромен човек, защото наистина не сте страхотни. А вашето невежество е енциклопедично.

Приятна седмица...


 

Източник: www.RadioTangra.com