ХОРОСКОП и ПРОРОЧЕСТВА за тази седмица от РУМЯНА СТОЙКОВА

01 Юни 2015
news page

РУМЯНА ЕНДОРФИНИ СТОЙКОВА посрещна в студиото на радио ТАНГРА МЕГА РОК за новото издание на 'БИХАРМОНИЧЕН МИНОР?' интересни гости като
 
- МАЙЛС ВЕДЪР - барабанист, актьор и братовчед на ЕДИ ВЕДЪР от PEARL JAM;
- ДЕЛЯН СТЕФАНОВ и МАРИН от VENDETTA;
ПЕТЪР ГЕОРГИЕВ от музикалния проект HARLEM JAZZ и
- РАДОСТ ПЕНЕВА ще представи петото издание на театралния фестивал 'София Моно'.

Шоуто ще може да бъде слушано отново в нашия PODCAST утре.

Рубриката 'РУМИ и КРИСТАЛНИТЕ ТОПКИ'  представя вашия хороскоп за новата седмица - пророчества, пророчества, пророчества...:

ОВЕН
На кърваво червена луна ще се яви Крал звезда. Самолетът на мрак казва 'изобилие', инфлацията на звезда казва 'търпение'. Предател ще борите, ще ви въдворят за алкохолизъм. Пришка да ви излезе, да я мажете със шкембе чорба. Лошото ке мине, ама ке боли.

ТЕЛЕЦ
Отгоре ми се дава... Болест с женско име ще ви навести. Да се яде от белтъците на теляк, когато стане време за сеитба. Ще се ожените за черен предвестник в София. Котката на жена от квартал ще ви съживи в София. От София не може да се спасите в замък.

БЛИЗНАЦИ
Като се пукне юни, черен гарван гащите ще ви краде. Черна магия за любов ви правят. Шурея на лелинчото, на зълва ви, пръст върти в чуждо дупе. 12 дена да ходите на незнаен гроб, люти чушки и ракия да носите. Очите да си миете с бабешка урина, магията ще падне.

РАК
Дракона на педерас(т) ще ви фалира в София. Периодът на добруване ще свърши. Чуждо семе има в жена ви. На кръстовище с река да застанете, гол да се събличате бял ден да видите, крак на овца да целунете.

ЛЪВ 
Рибата на любовница ще ви унищожи в София. Ще се ожените за хората от Европа в София. Периодът на глад ще свърши. Друг ще започне. Синът ви зет води от трети микрорайон.

ДЕВА 
Ще търпите мъж от пустиня в София. Ще утрепете жена от курорт. Отшелникът ще дойде. Пътят на живота ще е кратък. На въглени жена да ви гледа, кокошки да носите, синджири и живак.

ВЕЗНИ 
Слънце в куинконс със Слънце. В бъбреци мастило е сипано. С животно ще се борите, роднина ще ви стане, челяд ще му гледате. Булката ви ще преследва Доган. Ходжа ще търсите, бълхи ще хванете. На черен бръмбар акото да ядете, проблеми да нямате.

СКОРПИОН
Инфлацията на човек от пустиня ще унищожи жена от юг, рибата от слънцето казва радост. Булката ще излъже някой. Енергизиране под алуминиева пирамида носи пари. От неумита уста на врач, върнатото яжте.

СТРЕЛЕЦ
Осъденият няма да го пуснат. Мъж е поставил муска в женско влагалище.  Върху алуминиево фолио и импрегнирана вълна се закодира информация. От София не може да се спасите от злоба. В Поибрене пирамидата ви прави сексуални.

КОЗИРОГ 
Оракула каза . "ЕЛЕТИРАКСКЛОПУХ". По 200мл. енергизирана пирамидна вода. Голите участъци ще се покрият със свинска четина. В зоната на Кралската крипта ще ви се появи херпес. От магия е. От евнух мляко да пиете.

ВОДОЛЕЙ 
Енергийна фланелка ‚Магьоска‘ да носите. Змията на жена от запад ще ви цица. Оклеветени ще бъдете, на Бегликташ и Магура свирки да правите.

РИБИ 
Ще намерите педерас(т) от луната. Илюминат Джорджано супа вари с миша семенна течност. Търсете да ядете, да не се окепазите за предател от лъжи да се жените.

Край...



 

Източник: www.RadioTangra.com