Новата АРЕНА РУСЕ домакин на спектакъла '100 години ЕДИТ ПИАФ'

01 Юли 2015
news page

Новата АРЕНА РУСЕ ще бъде домакин на един много специален спектакъл през ноември!

Тази година, светът отбелязва 100 години ЕДИТ ПИАФ! Емблематичната певица  се ражда на 19 декември 1915, за да се превърне с уникалния си глас, но и с драматичната си съдба, в най-големия музикален символ на Франция.

Официалното шоу, ‘PIAF! Le Spectale’, което преминава при напълно разпродадени престижни зали в Европа, Северна и Южна Америка, ще бъде представено и в Русе - на 24 ноември - в АРЕНА РУСЕ, ден след като зарадва феновете в София на сцената на Зала 1 на НДК (подробности).

Официалното откриване на супер съоражението в дунавския град ще бъде на 23 юли с концерт на ЛИЛИ ИВАНОВА.

‘PIAF! Le Spectale’ ще бъде представен в Русе и за всички почитатели на музиката от Варна, Плевен, Търговище, Разград, Велико Търново и цяла Североизточна България. Очакват се и много зрители от Румъния.

Невероятната френска певица АН КАРЕР не просто изпълнява най-великите песни на ПИАФ, но с невероятния си глас и със своя оркестър, както и тематични декори и прожекции, води зрителите на едно незабравимо пътешествие по парижките улици в епохата ПИАФ.

Световната преса определи шоуто като „грандиозно” и „задължително”, а АН КАРЕР за „фантастична”.    

БИЛЕТИ
с цени от 10 до 60 лв ще откриете в системата на Eventim.bg - ЕТО ТУК. Ограничено количество са с цена 80 лв. 

За София - билети отново в Eventim.bg - тук



Не пропускайте Официалния спектакъл по повод 100 години ЕДИТ ПИАФ на 23 ноември в зала 1 на НДК и 24 ноември в АРЕНА РУСЕ, представен от Directo Productions съвместно с радио Тангра Мега Рок.

Следващата възможност да почетем великата ПИАФ ще бъде след цели 100 години....

 

Източник: www.RadioTangra.com