THE MOON AND THE NIGHT SPIRIT също на фестивала в РОДОПИТЕ

02 Юли 2015
news page

Унгарската фолклорна формация THE MOON AND THE NIGHT SPIRIT е последното попълнение в музикалната програма на първото издание на Transfiguration Festival.

Новият фестивал ще се проведе в Родопите - от 6 до 9 август в архитектурния резерват село Долен.

THE MOON AND THE NIGHT SPIRIT ще излязат на амфитеатралната сцена във втория ден - 7 август, заедно със smallman и гостите от Гърция - VILLAGERS OF IONNINA CITY.

Строящият се специално за Transfiguration Festival амфитеатър ще бъде открит на 6 август с изпълненията на Бalkansky с Теодосий Спасов и превърналите се в легенда ИСИХИЯ, за които това ще бъде първи концерт за последните 10 години.

В третия ден (8 август), голямата сцена ще даде изява на популярната в цял свят турска етно гордост Baba Zula, както и на интерпретиращите по уникален начин уърлд и етно мотиви Irfan и Kayno Yesno Slonce. И двете групи ще представят своите чисто нови албуми.

Вечерта на 9 август внушителният амфитеатър ще се преобрази в своеобразен кино екран, на който ще се прожектира премиерно пълнометражната версия на документалния филм 'Това е България'.

С оглед на многобройните запитвания за еднодневни билети, Transfiguration Festival пуска 40 билета, валидни за един фестивален ден по избор от фестивалната програма. Билетите вече се продават с цена от 60 лв в мрежата на www.Eventim.bg в цялата страна. Пълна програма на малката сцена, работилниците, ателиетата и атракциите ще бъде обявена съвсем скоро.

Източник: transfiguration-festival.com/