NAPALM DEATH пуснаха песен за набиране на средства за Непал

07 Юли 2015
news page

 NAPALM DEATH пуснаха своя неиздавана песен 'Earthwire' в кампания за набиране на средства в помощ на засегнатите от унищожителното земетресение в Непал през април.


Парчето може да бъде свалено за 3 паунда от сайта на групата. Записвано е по време на сесиите за най-новия албум 'Apex Predator - Easy Meat', а средствата отиват в благотворителната организация 'dZi', която работи за повишаване на качеството на живот и се бори с бедността в някои от най-отдалечените райони на Непал.

Вокалистът БАРНИ ГРИЙНУЕЙ разказва: "Имахме щастието да бъдем поканени в Катманду само преди три години и никога няма да забравя уникалното преживяване на групата, което ни обогати неизмеримо много. Когато земетресението се случи на 25 април, веднага си спомних колко крехки са постройките в Катманду и си представих ужасяващите последствия.
 
"Нашият басист ШЕЙН ЕМБЪРИ вече ми беше споменал, че има идея да дадем своя скромен принос за засегнатите, но към  dZi. ни насочи БИЛИ ГУЛД от FAITH NO MORE, който вече беше проучил, че това е най-подходящата организация и се беше свързал с нея."
 
 
Източник: http://metalhammer.teamrock.com/