ХОРОСКОП и ПРОРОЧЕСТВА за ЛЯТОТО от РУМЯНА СТОЙКОВА

27 Юли 2015
news page

 РУМЯНА ЕНДОРФИНИ СТОЙКОВА посрещна в студиото на радио ТАНГРА МЕГА РОК за новото издание на 'БИХАРМОНИЧЕН МИНОР?' интересни гости като

Светла Дамянова от екипа на София Филм Фест и Дома на киното,
- Виктор Лилов,
- Константин Павлов-Комитата.

Шоуто ще може да бъде слушано отново в нашия PODCAST утре.

Рубриката 'РУМИ и КРИСТАЛНИТЕ ТОПКИ'  представя вашия хороскоп за лятото....

ОВЕН: Силата е с вас. Пиете по шест литра мастика на ден, мязате на скрипя и мислите, че златният дъжд, с който ви полива сутрин спасителят на плажа, на 'Каваци' е утринна роса. Всичко е наред, продължавайте! Септември неумита ромка ще се опъне върху вас, взема ви за дюна.

ТЕЛЕЦ:  Да обикаляте гол баровете на Градина не се брои за екстремен спорт. А в този вид никой не би ви услужил дори с пояс. Дано ви арестуват. Звездите съветват намалете LSD-то и минете на Крокодил.

БЛИЗНАЦИ:  Имайки предвид суетата и егото на Близнаците,  вашето мото това лято е Страхил -  кир и пот. 

РАК: От морето си носите куп спомени, най-вълнуващият е червен вятър. Тричкането на Варна винаги носи своите последици.

ЛЪВ: По гривата ще ви познаят. Дълго сплетена плитка от космите на гърба ви, ви прави сексапилни за същия пол. Погледнато отзад вадите добро дупе. Нищо не може да ви смути обаче, понеже сте метъл. Най-доброто място за отдих за вас е Китен.

ДЕВА: Това лято тричкането ви е вързано в кърпа, а звездите съветват да се поддадете на сатанински удоволствия. Освен всичко, чарът на скорпиона се прехвърля при вас. Завиждат ви!

ВЕЗНИ: Пазете се от инфекции! Летуването на българските плажове може да бъде опасно за здравето. Диарията е добре дошла, тъкмо да намалите малко теглото си, но не е добре да си бъркате в цвайката и веднага след това в ушите.

СКОРПИОН: Банан, водно колело, диагоналка, цаца – това е животът за вас. На плаж отивате с торбичка 'Била' и моряшка тениска. Чудесно си изкарвате на Созопол и Приморско. 

СТРЕЛЕЦ:  Отивате на Слънчака. Не ми се говори за вас.

КОЗИРОГ: Организирате пътуване с фейсбук групата 'Сподели пътуване към морето‘. Попадате на МПС ‚Ласка‘, пълна с пънкари вегетарианци. Всички реват. Когато питате защо ви отговарят,  че е заради лука. Наистина смятате, че вегетарианците прекаляват.

ВОДОЛЕЙ: Хората на плажа смятат, че детето ви е забавно. Не знаят, че е на чаша бира и малко мастика.

РИБИ: Обичате да си угаждате и купонясвате здраво. Избирате ол инклузив, а на дискотеката се мятате като риба на сухо в ритъма на новото парче, на Гери - Никол. Що за трептяща пача сте вие?!

Източник: RadioTangra.com