ЛЕМИ и ТОМ АРАЯ се включват в немия филм с РОЛИНС и ИГИ ПОП

04 Август 2015
news page

ЛЕМИ КИЛМИСТЪР се присъединява към актьорския състав в предстоящия нов ням филм 'Gutterdammerrung'. Лидерът на MOTOREHAD играе ролята на командир на танкова бригада, които има голямо значение за съдбите на две жени попаднали в центъра на битката между доброто и злото.

ТОМ АРАЯ от SLAYER също участва и според създателя на филма, БЬОРН ТЕЙГМОУЗ, той "внася много светлина с наистина висококачествено изпълнение".

Както вече ви съобщихме'Gutterdammerrung' е определян от продуцентите като “най-шумният ням филм на земята”, а премиерата се очаква в началото на следващата година.
 
В другите роли ще видим ИГИ ПОП, който ще играе отегчен ангел на име Порочен (Vicious), както и ХЕНРИ РОЛИНС като свещеник-пуритан. Във филма ще участват и ГРЕЙС ДЖОУНС и ДЖЕСИ ХЮЗ от EAGLES OF DEATH METAL, както и още звезди, които предстои да бъдат обявени.

'Gutterdammerrung' е въхновен от филмите от нямата ера на 20-те, но вместо да се прожектира в съпровод на соло пианист, ще има цяла рок банда.

Историята ни поставя в свят без грехове, в който Бог е премахнал китарата от живота на хората. ИГИ ПОП я връща на земята и оттам започва всичко.

ЛЕМИ коментира ролята си с думите: “Ако не ви харесва, fuck off.”
 
Снимките започват в следващите седмици.
Източник: classicrock.teamrock.com/