MOTORHEAD отменят турнето си заради здравето на ЛЕМИ

03 Септември 2015
news page

MOTORHEAD отмениха концерта си в Сан Антонио, Тексас, снощи и обявиха, че няма да възобновят турнето си, докато ЛЕМИ "не си почине напълно."


Това е второто отменено шоу, след това в Денвър миналата седмица и двата прекъснати концерта - в Солт Лейк Сити и Остин.
 
ЛЕМИ слезе от сцената след четвъртата песен на първия и успя да изкара три в Остин във вторник преди да въздъхне в микрофона "не мога повече".
 
"Както вероятно сте разбрали, Motorhead отново трябваше да съкратят концерт, защото Леми не се чувстваше добре. Това е пряко последствие от надморската височина в Колорадо и очевидно Леми се опита твърде бързо да се върне на сцената.
 
"Леми ще продължи в момента, в който си отпочине напълно и презареди двигателите. Търпението на феновете на Motorhead е легендарно и групата ви благодари за разбирането. Очаквайте подробности скоро." - четем в официалното изявление на групата.
 
MOTORHEAD издадоха своя 22-ри студиан албум 'Bad Magic', а по-късно днес ще ви предложим и неговото ревю в www.RadioTangra.com.
Източник: classicrock.teamrock.com/