БРУС ДИКИНСЪН твърди, че е хванал рак на езика от орална любов

03 Септември 2015
news page

БРУС ДИКИНСЪН твърди, че е хванал рак на езика, заради орална любов. Вокалистът на IRON MAIDEN сподели това в предаването на ЕДИ ТРЪНК по радио Sirius-XM - (слушай най-долу).

БРУС разказва, как е открил два тумора - един голям, колкото топка за голф на езика и друг, колкото голяма ягода или малък лешник, на лимфен възел отдясно на врата. 

"Този вторият ме караше да се чувствам странно." - разказва певецът, който бързо си направил изследвания и се оказало, че причината е в предавания по полов път вирус HPV.

 “Това е човешки папиломен вирус. Винаги е той. Почти ми се иска да се обзаложа, всеки път, когато чуя, че някой има рак на сливиците, рак на гърлото, рак на белия дроб. Ако не са закоравели пушачи или тежки пияници, то почти неизменно става дума за този вирус HPV.”
 
И предвид факта, че се предава по полов път, единствения начин да стигне до устата ти е кунилингус.

ДИКИНСЪН споделя и тревожния факт, че случаите на мъже над 40 години, които са прихванали вируса чрез орална любов, са нарастнали с 500 % в последните години.

"Страшна работа. Това е същият вирус, който предизвиква и рак в мозъка. Диагнозата е същата, използват и същото име
.”
 
Всички се подиграваха на МАЙКЪЛ ДЪГЛАС, който твърдеше, че има рак на гърлото, заради орален секс. Но сега е ясно, че всеки е изложен на риска и не трябва да се шегува с това. Ако се подуят лимфите, не си мислете, че ще се оправите само с антибиотици - бързо си направети пълни изследвания.” - допълва ДИКИНСЪН, който успешно се пребори със своето заболяване.
 
Слушайте го по темата в клипа долу - след 23:10.

Междувременно, Седмицата на IRON MAIDEN продължава по радио ТАНГРА МЕГА РОК - тук.  
 

 

Източник: consequenceofsound.net