Синът на НИК КЕЙВ е взел LSD преди да падне от скалата

11 Ноември 2015
news page

Синът на НИК КЕЙВ е взел LSD преди инцидента през юли, при който загина, след като падна от скална стена в Източен Съсекс, Англия.

15-годишният АРТЪР бе намерен в безсъзнание от граждани на плажа под близо 18-метровата скала, които се опитали да му окажат първа помощ, преди да бъд откаран с линейка в болница, където почина от нараняванията си.
 
Поради липсата на подозрения за насилствена смърт - полицията обяви случая за трагичен инцидент, а не за самоубийство.

На изслушване при главния патоанатом на Брайтън, на което присъстваха НИК КЕЙВ и съпругата му СУЗИ БИК (на снимката долу), бе съобщено, че момчето е взело LSD със свой приятел, след което е било забелязано да се шляе босо и само в района на скалата, преди инцидента.
 
"Предполага се, че решението за приемането на LSD е станало спонтанно, без предварителна подготовка. Ясно е, че момчето не е знаело, кое от това, което вижда пред очите си е реално и кое е нереално. Невъмзожно е да знаем, какво е ставало в съзнанието на Артър и какво е виждал в онзи момент."  - сподели старши патоанатома на района, г-жа ХАМИЛТЪН-ДИЙЛИ.
 
В официално изявление, семейство КЕЙВ изрази "огромната си благодарност" към множеството хора, изпратили им послания за подкрепа в този трагичен момент.
 
 
Източник: bbc.com