КЕДЪРА изпълни баса - татуира си логото на ALL BLACKS - вижте резултата

15 Декември 2015
news page

Това не е поредната светска новина. Но сме длъжни да дадем отчет на слушателите на ТАНГРА МЕГА РОК за изпълнението на един облог, сключен на живо по радиото на 11 септември в шоуто 'ДЖИТБОЛ'

Популярният КАМЕН АЛИПИЕВ - КЕДЪРА обяви официално, че ще си татуира текста на хаката от вътрешната страна на лявата предмишница, в случай че НОВА ЗЕЛАНДИЯ стане отново Световен шампион по РЪГБИ.

Известният като ALL BLACKS отбор защити спечеланата преди 4 години на родна земя титла и КЕДЪРА изпълни своето обещание.

В хладната вечер на 14 декември, той бе приет с почести във вече култовото студио HARDCORE TATTOOS в сърцето на София - на булевард 'Витоша' №45.

Първоначалната идея претърпя леко изменение и КЕДЪРА дебютира в света на татуировките с лого на ALL BLACKS на рамото и комбинация от първите думи на ХАКАТА.

Нашият приятел КАМЕН АЛИПИЕВ е един от шепата български спортни журналисти, които следят величествения спорт. С този своя акт, той допълнително заслужи уважението на българската ръгби общност и пое огромната отговорност още повече да популяризира РЪГБИ от ТВ екран.

Източник: RadioTangra.com